Tiesą pasakius, galėtų jos ten išvis nebūti, nes ji sukelia daug nepatogumų aplinkinių kiemų gyventojams. Pradedant nuo automobilių grūsčių, baigiant vibruojančiomis sienomis nuo krovininių automobilių, bei kranų.

Gyventojų kiemai užkišti statybininkų ir sunkvežimių vairuotojų automobiliais. Ne šiaip užgrūsti, bet net keliomis eilėmis, jog net su vežimuku norėdamas nepraeisi pro savo kiemą. Mašinos sustatytos po langais, paliekamos iki vėlumos.

Triukšmas: visomis dienomis nuo ryto iki vakaro burzgia, gręžia, ūžia ir vibruoja aparatai, technika ir t.t. Praverti langus nėra šansų, nes tuoj dulkių stulpai veržiasi į namus, kūdikiai turi miegoti per pietus didžiuliame triukšme, nuo kurio namuose net sienos vibruoja! O svarbiausia, tas triukšmas tęsiasi iki pat ryto. Nesvarbu, ar tai šeštadienis, ar sekmadienis, per smegenis kala tie garsai ir bildesiai. Kažin, jei išmatuotų kas decibelus, koks triukšmas iš tiesų veikia aplinkinius kiemus...

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

Komentuoja „Maxima LT“ Korporacinių reikalų departamento direktorius Jaunius Špakauskas

Iš tiesų, pastaruoju metu intensyviai ruošiamės „Maximos“ Mindaugo g. 11 atidarymui, tad gali būti, jog kai kurie statybų darbų garsai aplinkinių namų gyventojams nėra itin malonūs. Tačiau miesto teritorijoje leidžiamas statybos darbų, kurių metu skleidžiamas triukšmas, laikas darbo dienomis 7–18 val., o poilsio ir švenčių dienomis 9–17 val.

Tad net ir norėdami atnaujintą ir itin modernią parduotuvę pirkėjams pristatyti kuo greičiau, darbuojamės tik tokiu, leistinu darbo grafiku. Visgi dėl kylančių nepatogumų aplinkinių namų gyventojų atsiprašome ir pažadame, jog jie jau labai labai greitai baigsis ir pirkėjai galės naudotis naujos ir modernios parduotuvės paslaugomis.