Kokia ateitis laukia vyrų? Pirmiausia gal reikėtų nuraminti vyriškos lyties skaitytojus ir pasakyti, kad visiškas išnykimas negresia. Tiesiog dauguma moterų bijo likti vienišos ir nori turėti šalia vyrą, tokį gražų ir stiprų, kad draugėms galėtų parodyti. Kuri namie norės turėti protingą vyrą? Dar, neduok Dieve, bus ir už ją protingesnis, o tai jau visiškai nedera su moteriška vizija.

Tūkstančius metų instinktas vertė moteris rinktis stiprius vyrus. Čia toms moterims, kurios norėjo sulaukti sveikų palikuonių, o kurios norėjo gyventi lengvai rinkosi turtingus vyrus. Kaip matote, proto kriterijus kažkur sąrašo gale, nors dauginimasį be vyrų sugalvojo būtent protingi žmonės (spėju, kad dauguma ten dirbusių mokslininkų buvo vyrai). Štai ir gyvenimo paradoksas – protingi vyrai patys sau išsikasė duobę. Kitaip tariant, protingiausi planetos žmonės yra patys didžiausi kvailiai.

Svarbiausia, kad Pandoros skrynia jau atidaryta. Iš esmės vyras tapo gamtai nebereikalingas. Jėgų pusiausvyra apsivertė. Laiko klausimas, kada bus galima užprogramuoti ir būsimo kūdikio lytį, o tada jau vyrų gimstamumas bus normuotas. Juos galima bus auginti prabangiuose penkių žvaigždučių tvartuose. Jei moteris norės kokį vyrą įsigyti, turės teismui įrodyti, kad ji pajėgi jį išlaikti ir neišmes valkatauti į gatvę, kai šis nusibos. Pasenę ir nebegražūs vyriškiai bus atiduodami į socialinę globą toli nuo miesto esančiuose pensionuose, kad pabėgę ar paklydę nevaikščiotų gatvėmis ir negadintų vaizdo, o tuo pačiu ir moterų nuotaikos. Tikėtina, kad atsiras ir tokia paslauga, kaip vyro nuoma ir aš čia kalbu ne vien apie prostituciją.

Nykstant vyrams gali išnykti ir kai kurie socialiniai reiškiniai. Pirma turėtų dingti gėjai (nors padaugės lesbiečių), taip pat turėtų sumažėti karų ir nusikaltimų, stipriai kris alaus pardavimai ir sporto žvaigždžių honorarai.

Mieli vyrai, jei skaitote šį straipsnį paruoškite savo sūnus gyvenimo permainoms. Tai sunki užduotis, nes su tokiais likimo vingiais nesusidūrė nei viena prieš tai buvusi karta.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

Sutinki ar nori paprieštarauti? Išsakyk savo nuomonę rašydamas el. p. pilieciai@delfi.lt.