Moteris savo feisbuko paskyroje rašė, kad kitame mieste įkalnėje sugedus mašinai ir atsidūrus situacijoje, kurios niekam nelinkėtų, džiaugėsi atsakingų policijos pareigūnų darbu. Kaip reikiant nepradėjus panikuoti, jie jau siūlė savo pagalbą.

„Kaip Jums tokia situacija: mašina su pilnu ekipažu (senyvais tėvais ir mažamečiu vaiku) netikėtai sugenda svetimame mieste, įkalnėje, esant pakankamai intensyviam eismui. Nepavydėtina, nelinkėčiau niekam. Tačiau vakar vakare pati į tokią situaciją patekau ir dar nespėjus labai išsigąsti į pagalbą atskubėjo Plungės policijos pareigūnai Raimondas Aponkus ir Gediminas Tarvydas, kurie ramiai problemą išsprendė: patraukė iš eismo spūsties mašiną ir paaiškino, kad sudėtinga (esant sankabos gedimui), tačiau vykti namų link įmanoma.

Patys pasiūlė palydėti iki išvažiavimo iš Plungės. Man nepasisekus išsikviesti Lietuvos draudimo, kuriame apdrausta mašina su technine pagalba kelyje, pagalbos, įvertinę, kad esant tokiam gedimui vairuoti reikia stiprios fizinės jėgos, nepaliko kely ir parlydėjo iki Telšių pradžios, kur jau situacija ir pagalbos galimybė daug paprastesnė.

Suprantu, kad paprastai plačiau sklinda tik prastos žinios, tačiau šiuo atveju kaip tik norisi dėkoti ir dalintis šios geranoriškos ir labai svarbios pagalbos iniciatyva, nes nieko nėra nuostabiau, kaip sulaukti adekvačios pagalbos tuomet, kai ji labiausiai reikalinga ir būtina čia ir dabar, kol neįvyko eismo įvykis ir apskritai nieko baisaus dar neįvykę.

P. S. Beje, iki šiol į kelią vykdavau kaip ir saugi, nes žinojau, kad esu apsidraudusi Lietuvos draudime su technine pagalba kelyje, vakar paskambinusi ir paprašiusi pagalbos sužinojau, kad net pritrūkus kuro ar esant kitokiems gedimams pagalba atvyktų ir priklausytų, tačiau sankabos gedimas į paketą neįeinąs. Va, taip va... Nebėr žodžių...“ – viešai dėkojo I. Daubarienė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)