Moteris iškart fiksavo apipelijusį maisto produktą ir bandė per feisbuką nusiųsti nuotrauką MAXIMOS atstovams. Tačiau nesulaukusi jokio atsako, kreipėsi į DELFI redakciją.

„Aš pakraupusi! Nežinau, kaip tai įmanoma – kur žiūri darbuotojai ir jų valdžia parduotuvėje? Kaip įmanoma prieš pusantro mėnesio pasibaigusio galiojimo prekės lentynose nepastebėti?!

O jeigu kokia, švelniai tariant, neprimatanti močiutė nusipirktų už centus nupigintą prekę – juk nuo to „žalio nuodo“ vos praplėšusi pakuotę net palikimo testamento nespėtų surašyti, kai nueitų į dausas...“, – su giliu susirūpinimu rašė DELFI skaitytoja.

Ji taip pat nurodė, kad minėtą prekę pastebėjo 19 val., trečiadienio vakare Taikos g., parduotuvėje MAXIMA.

Komentuoja „Maxima LT“ komunikacijos vadybininkė Kornelija Sakalaitė

Pirmiausia šios pirkėjos norėtume atsiprašyti, kad teko susidurti su tokia situacija. Šiuo metu dėl užfiksuotos nekokybiškos prekės atliekame vidinį tyrimą: kalbamės su darbuotojais, peržiūrime prekių likučių duomenis. Parduotuvės darbuotojai jau patikrino kitus prekių su sumažinta kaina skyrelius bei visus lavašo ir duonos gaminius, esančius parduotuvėje, ir daugiau netinkamų vartoti prekių nerado.

Prekių galiojimo terminus tikriname kiekvieną dieną, todėl šią situaciją laikome nestandartine ir sunkiai įmanoma praktikoje, esame labai susirūpinę. Svarstome įvairius scenarijus, kaip ši prekė taip ilgai galėjo likti nepastebėta ar į parduotuvę galėjo patekti kitais būdais.

Neatmetame ir kieno nors piktybiško elgesio galimybės.
Pagal vidinius procesus, mūsų darbuotojai prekes nukainoja paskutinę jų galiojimo dieną, pažymi specialiais lipdukais, sakančiais, kad prekę galima įsigyti už žemesnę kainą ir jas sudeda į specialius, nukainotoms prekėms skirtus, skyrius, kuriuos nuolat stebime. Dienai pasibaigus, darbuotojai šias prekes iš prekybos išima.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (160)