DELFI skaitytoja Rita, užfiksavusi netikėtą radinį, jį trumpai apibūdino: „Visi keliai veda į Bauskę, nuveža net nemokamai!“.

Išplatintame leidinyje įrašyti žinomų alkoholio gamintojų vardai ir nurodomos pigiau kainuojančio alkoholio kainos. Pusės litro alaus galima pigiausiai įsigyti už 0.39 Eur, o populiaresnio ir gerai žinomo – už 0.69 Eur.

Lietuvoje, padidinus akcizą alkoholiniams gėrimams, verslininkai griebiasi įvairių būdų, kad paskatintų jo pardavimus. Net ir ryžtasi juos nemokamai vežti į Latvijos miestą Bauskę.

Aštuonviečiu autobusiuku siūloma vykti į Latvijos miestą iš dviejų Lietuvos miestelių – Biržų ir Pasvalio. Leidinyje nurodomas ne tik tikslus išvykimo laikas, kiek kartų per dieną vyksta gyventojų vežimas, bet ir kiek turėtų užtrukti kelionė. Tuo pačiu kada reikia apsipirkus važiuoti atgal.

DELFI apie tokią naujovę teiravosi bendrovės „Gelsva“, valdančios „Vynotekos“ parduotuvių tinklą, rinkodaros vadovo Edvino Ambrukaičio, tačiau jis nesutiko trumpai pakomentuoti telefonu ir sutiko tai daryti, jei vienas iš žurnalistų atvyktų į jų biurą pasikalbėti.

Jis pridūrė, kad šiuo metu dėl vykdomų nemokamų vežimų sulaukė daug dėmesio ir dėl atsakinėjimų telefonu pasklido galimai neteisinga interpretacija. Kad taip daugiau neatsitiktų ir skaitytojai galėtų suprasti bendrovės aiškią poziciją, reikia išsamaus pokalbio.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (188)