Prieglaudos narvelius jau seniai užpildėme, tačiau atvejai, kuriuos vadiname „ekstra“, nesibaigia, todėl su savanoriais baigiame užpildyti ne tik klinikų stacionarus, bet ir asmeninius kambarius, vonias ir sandėliukus!

Sulaukėme išsigandusios merginos skambučio, kad Švitrigailos gatve šliaužia automobilio partrenkta mažutė katytė. Atvažiavę „Naminukų“ savanoriai rado sužeistą, vos 2 mėn. rainiukę su kuria nuvyko tiesiai į veterinarinę kliniką suteikti pirmosios pagalbos. Pavadinome ją Piene.

Vakar mažylei buvo atlikta sudėtinga operacija, kurios metu „sulipdyta“ sulaužyta galinė kojytė. Kaip visada tokiose istorijose laikome kumščius ir vykdome visus gydytojų nurodymus su viltimi, kad traumos liks tik blankiuose prisiminimuose ir ateityje netrukdys džiaugtis gyvenimu.

Dabar Pienės laukia reabilitacija, vitaminai ir nuolatiniai vizitai pas gydytojus. Už operaciją taip pat dar neatsiskaitėme, todėl mums labai reikalinga Jūsų pagalba atlaikyti tą nuolat užkrentančią finansinę naštą.

Draugai, jei tik galite atsisakyti rytinės kavos puodelio pakeliui į darbą ar porcijos ledų tam, kad galėtumėte padėti Pienei pasveikti, paaukoti galite į „Naminukų“ sąsk. mokėjimo paskirtyje nurodžius „Piene, pasveik!“.

Norėdami pasidomėti dėl Pienės sveikatos arba pasiūlyti namus, skambinkite „Naminukams“ 8 648 30077 (Vilnius)!