Ačiū valdžiai už tai, kad skyrė „nemokamą“ kelionę iki Molavėnų, kur buvo švenčiamos Joninės. Tačiau kai kam darbas buvo iki 15 val., o autobusas išvyko 16 val. į Molavėnus, tad paprasčiausiai ir norėdami nespėjome.

Be to, 8 val. sėdėti šventėje ne visi galime, o atvažiavus autobusu atgal kelio nėra, nes autobusas iš kaimo švenčiančiuosius vežė 24 val. Ačiū, išrinktieji mūsų, kad jūs puikiai rūpinatės miestelio neįgaliaisiais, pensininkais, kad visus, kurie neturi mašinų, nespėjo į autobusą, nurašėte. Jums žmogus yra bevertis. Jei tai buvo „akcija“, kad Raseiniuose nebūtų per šventes girtų, tada labai klystate, nes kas norės ir be jūsų ruošiamų švenčių ir draudimo alkoholiui prisigers.

Jei mūsų valdininkai tokiu būdu pradėjo primetinėti mums savo nuomones ir sąlygas, tai gal jau laikas ir koplyčias savo kiemuose statytis, kam tada eiti į bažnyčią ir maitinti kunigus, melsimės ir švęsim kiekvienas atskirai. Nieko nematysime, nieko negirdėsime, su niekuo nebendrausime, patogiau bus visus valdyti, skaldyti, pudrinti žmonėms smegenis.

Šaunuoliai, raseiniškiai!!! Puikiai suorganizavote Jonines, toliau taip. Tikimės už tuos nurašytus pinigėlius jūs tarpusavyje gerai pašventėte, o ir jūsų kišenė šiek tiek papilnėjo, tuo pačiu ir miestelyje buvo ramu ir švaru, ne taip kaip po švenčių, kai jos dar buvo švenčiamos.

Sėkmės ir gero darbo Raseinių merui ir visai jo komandai. Nors man atrodo, kad čia ne tiek mero buvo iniciatyva nešvęsti Joninių mieste, tačiau viskas gula ant jo pečių ir jei jis nesugeba savo protu valdyti, tai gal tegul užleidžia postą.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

DELFI kreipėsi komentaro į Raseinių savivaldybę ir organizatorius, Raseinių rajono kultūros centrą, tačiau atsakymo nesulaukė.