Skrydžių gana nemažai, srautas didelis, o tualetas tik vienas... Teko luktelėti 15-20 min. Klausimas: o jeigu žmogui blogai? O jeigu žmogus su negalia ateitų? Kodėl negalėjo padalinti moterų tualeto ir laikinai padaryti bendro? Juk kabinos yra atskirtos.

Vilnius nesusitvarko ir kelia nepatogumus net tokioje situacijoje... Kai pasiklausai žmonių iš užsienio, kurie stovi eilėje, tai ausys raitosi... (skrydis buvo 7 val. Lietuvos laiku, kai išties nemažai skrydžių).

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

DELFI kreipėsi į Vilniaus oro uosto Komunikacijos projektų vadovę Agnę Mažeikytę, kuri apgailestavo, kad daugiau tualetų, į kuriuos būtų galima nukreipti keleivių srautą, skaitytojo minėtoje zonoje nėra.

„Labai apgailestaujame dėl susidariusios situacijos ir eilių, o tuo pačiu dėkojame keleiviui už naudingą idėją. Su kolegomis apsvarstysime jo pasiūlymą.

Per šiuos ir kitus metus planuojame atnaujinti visus Vilniaus oro uosto tualetus. Pirmieji jų, esantys atvykimo salėse bei bendrojoje išvykimo salėse jau suremontuoti, o šiuo metu kapitalinio remonto darbai atliekami ne Šengeno šalių išvykimo salėje esančiame vyrų tualete. Deja, toje zonoje daugiau tualetų, į kuriuos būtų galima nukreipti keleivių srautą, nėra. Darbus planuojame baigti liepos 3 d.

Siekdami išvengti daugiau tokių nesklandumų, moterų tualetą, esantį toje pačioje ne Šengeno zonos išvykimo salėje, remontuosime tuo metu, kai Vilniaus oro uoste aviacinė veikla nebus vykdoma - t.y. nuo liepos 14 d.“, - situaciją pakomentavo A. Mažeikytė.