„Reitinginį vaikų teniso turnyrą VALIO CUP organizuojame jau 11 metų ir šiemet sulauksime rekordinio teniso mokyklų skaičiaus. Net 16 teniso klubų pristatys savo stipriausius žaidėjus. Gausiausios komandos atvyks iš Šiaulių teniso mokyklos, Vilniaus Teniso akademijos, Ąžuolyno teniso klubo, Klaipėdos „Tennis Star“, Žalgirio teniso mokyklos ir Balžeko teniso akademijos. Aktyviai prisijungia ir regioninės mokyklos. Savo atstovus kasmet siunčia „Lauko tenisas visiems“ iš Jonavos, „Verdena“ iš Šilutės bei „Atatus“ iš Alytaus.

Galima sakyti, kad turnyras taps savotiška reitingavimo aikštele aiškinantis, kuris klubas paruošia stipriausius sportininkus“, – sako turnyro vadovė Vita Lukštaraupienė.

Keturių dienų turnyre rungsis 6-18 metų sportininkai šešiose amžiaus grupėse. Pirmųjų varžybų skonį galės pajusti ir pradedantieji: jie susirungs „Zuikučių“ turnyre. Tai gali būti lemiamas žingsnis, paskatinsiantis mažuosius žaidėjus siekti aukštumų teniso pasaulyje.
„Organizuodami vaikų teniso turnyrą siekiame populiarinti sveiką gyvenimo būdą, kurio pagrindas yra aktyvus laisvalaikis, sportas ir racionali mityba,“ – sako Laima Padegimienė, „Valio“ atstovybės Lietuvoje vadovė.

Kaip ir kasmet, visi jaunieji sportininkai bus apdovanoti prizais, itin gausiai – naujaisiais „Valio“ jogurtais. Pasak mitybos specialistų, sportuojantiems vaikams ir suaugusiesiems negalima pamiršti pieno gaminių dėl visaverčių ir lengvai pasisavinamų baltymų, vitaminų ir mineralų, ypač kalcio – būtent pienas bei jo produktai yra pagrindinis šio mineralo šaltinis mūsų maisto racione.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją