Akytės buvo pilnos baimės – juk iš vienos tvoros pusės važinėja automobiliai, o iš kitos – daugybė šunų, kuriems smalsu, kas ten prie vartelių palikta. Klaikią baimę turėjo iškentėti vargšės jaunos mamytės.

Kažkas, kas vadina save žmogumi, prie konteinerių paliko du tik gimusius kačiukus. Spiegiančius kūdikiškais balseliais ir sukaustytus baimės jausmo, alkanus ir sušalusius. Jiems buvo likę nedaug laiko...

Tačiau ten, kur „darbuojasi“ blogis, dažnai nugali gėris. Bent jau aš tuo tikiu. Tikiu, kad gerų žmonių yra daugiau nei piktų ir negalvojančių apie kitų kančią, skausmą, baimę.

Katytes su vaikeliais paėmė į prieglaudą ir pradėjo ieškoti namų globos, o mažus kačiukus į savo namus parsinešė radusi moteris ir taip pat pradėjo ieškoti pagalbos, skubiai reikėjo rasti katę mamą, nes katinukai silpo.

Taip dvi mamos katės su savais trimis kačiukais ir dviem įvaikiais atvažiavo į „Šlapios nosytės“ namų globą. Dabar jau visos negandos praeityje. Mamytės ir vaikeliai saugūs. Dabar jau mūsų rūpestėlis, kad šeimai nieko netrūktų. Mums reikėtų kokybiško vaikiško maistuko, kraiko, paklotėlių, žaisliukų ir kt.

Todėl mes kreipiamės į Jus, gerieji žmonės, jei tik galite padėti pasirūpinti šeimos gerove prašome rašyti slapianosyte@gmail.com arba susirasti mus feisbuko paskyroje.