Išties išskirtinį vaizdą DELFI skaitytojas Tomas nufilmavo apie 7.20 val., Geležinio vilko g. Vilniuje. Iš pirmo žvilgsnio atrodo, kad vilnietis užfiksavo, kaip vienas sostinės vairuotojas, matyt, nusprendė aplenkti kitus automobilius labai originaliu ir neteisėtu būdu.

„Subaru“ vairuotojas, užuot stovėjęs spūstyje, nusprendė patrumpinti kelią žalia skiriamąja juosta“, – stebėjosi DELFI parašęs skaitytojas.

Vis dėlto, pareigūnai informavo DELFI, kad situacija buvusi kitokia, nei atrodė DELFI skaitytojui. Pasirodo, priešais spūstyje važiavusį vairuotoją staigiai stabdė kitas automobilis – kadangi „Subaru“ vairuotojas nesilaikė saugaus atstumo ir būtų susidūręs su kitu automobiliu, jis staigiai pasuko į žalią juostą.

Vairuotojas sulaužė ratą, bamperį ir tikriausiai iš inercijos pavažiavo skiriamąja juosta – tada ir buvo nufilmuotas DELFI skaitytojo. Pasak pareigūnų, automobilio vairuotojas sustojo ir pats paskambino policijai. Kaip DELFI informavo pareigūnai, jis nebus baudžiamas.

DELFI primena, kad pagal KET „draudžiama važiuoti veja, šaligatviu, pėsčiųjų taku arba užvažiuoti ant jų, išskyrus tuos atvejus, kai užvažiuoti ant šaligatvio krašto leidžia stovėjimo būdą nurodantys kelio ženklai.“

DELFI ragina vairuotojus laikytis KET, o užfiksuotus pažeidimus siųsti el.p. baudoskvitas@delfi.lt!

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (68)