Kadangi katinėlis laka nežmoniškai daug vandens, pradėjome jam daryti visus tyrimus. Fel tyrimas – neigiamas, tačiau FIV – teigiamas. Žinome, skamba tarsi viso gyvenimo nuosprendis, bet juk būna katinėlių, kurie gyvena ir su tokia diagnoze... Pūkelio organizmas visiškai neturi imuniteto, negali kovoti su menkiausiais uždegimais, žaizdelėmis. Lauko sąlygomis jam gyventi – itin pavojinga. Dar viena didžiulė bėda – tris kartus padidėję inkstų rodikliai. Nuo vakar keturioms dienoms suteikėme Pūkeliui dar vieną galimybę, veterinarai daro viską, kad atstatytų inkstų būklę ir – vėl kartosime tyrimą. Jei inkstų rodikliai nepagerės, net nežinome, ką dar galėsime padaryti...

Vienintelė išeitis Pūkeliui – nauji namai, nes negalime jo priimti į Všį „Vyšnių sodas“ vilą, o klinikoje jis labai stresuoja. Vedini vilties ir tikėjimo labai ieškome ypatingų žmonių, kurie sutiktų šiam vargšiukui suteikti namus, turėtų galimybes jam susirgus dovanoti savo besąlygišką meilę, rūpesį, mylėti ir neišduoti. Katinėliui reikės kokybiško maistuko, švarios ir šiltos namų aplinkos, žmonių, kurie nebijotų nei jo amžiaus, nei galimų sveikatos problemų. Trumpiau tariant – tikimės STEBUKLO... Kol kas ieškome bent globėjų, kurių namuose Pūkelis turėtų daugiau laiko ieškoti savo paskutinės galimybės. Negalime jo grąžinti ir į lauką, nes tik laiko klausimas, kol jis numirs kančiose negalėdamas savimi pasirūpinti.

Jei galite mums padėti neprarasti paskutinės vilties ir tikite, kad visgi STEBUKLŲ būna, prašome, ištieskite pagalbos ranką, dalinkitės šiuo skelbimu. Jei galite pasiūlyti Pūkeliui globą arba namus, kuo skubiau skambinkite mums tel.: +37067680805, Vilnius. Dėkojame.