„11.45 val. turėjęs pakilti lėktuvas dėl techninių gedimų turėjo išskristi 13.30 val. Stovėjome lauke, prie pat lėktuvo, tačiau mums visiems pasakė, kad reikia grįžti į terminalą“, – rašė DELFI skaitytojas Modestas.

Pasak jo, 13.30 val. buvo nurodyta, kad po pusvalandžio keleiviams bus suteikta daugiau informacijos.

„Vakare turiu skristi į Paryžių, tačiau neaišku, ar aš į jį spėsiu“, – baiminosi skaitytojas.

Informaciją, kad lėktuvas apie 14 val. dar nebuvo išskridęs iš Vilniaus oro uosto, nurodoma ir Vilniaus oro uosto tinklapyje – rašyta, kad skrydis, turėjęs įvykti 11.45 val., vėluoja.

Apie 14.15 val. buvo nurodyta, kad lėktuvas turėtų išskristi 14.30 val. – praėjus 2.45 val. nuo numatyto skrydžio laiko. Kadangi skrydis vėlavo mažiau nei 3 val., keleiviams kompensacija nepriklauso.

Kaip DELFI nurodė Vilniaus oro uosto Komunikacijos projektų vadovė Agnė Mažeikytė, skrydis vėlavo, nes aviakompanija „Ryanair“ Vilniaus oro uoste keitė orlaivį – t.y. tas, kuris turėjo skraidinti keleivius į Londoną, susidūrė su techniniais nesklandumais. Kol atvyko kitas orlaivis, galintis skraidinti keleivius į Londoną, teko šiek tiek palaukti.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)