Kaip pasakojo DELFI skaitytoja, skirtingas grūdėtos varškės kainas ji pastebėjo „Maximos“ parduotuvėje Pilaitėje ir prekybos centre „Akropolis“. Pastarajame varškė kainavo 8 euro centais brangiau – 1,74 euro.
Tuo metu Pilaitėje esančioje parduotuvėje šią prekę ji galėjo įsigyti už 1,66 euro. Toks skirtumas pirkėją nustebino.

Kaip paaiškėjo kreipusis į „Maximos“ atstovus, klaidos nėra – prekės to pačio tinklo parduotuvėse iš tiesų gali kainuoti skirtingai.

„Pagrindinėms kasdienio vartojimo prekėms visame tinkle taikome vienodą, žemą prekių kainą. Kita vertus, atsižvelgiant į parduotuvės vietą, pirkėjų srautus, jų poreikius ir pirkimo tendencijas, parduotuvių formatus, likusių prekių asortimento kainos gali nežymiai skirtis. Prekės vienoje parduotuvėje gali būti parduodamos mažesne kaina nei kitoje, jei produkto galiojimo terminas eina į pabaigą, prekė išimama iš asortimento, likęs nedidelis prekės likutis, konkreti prekė yra išparduodama“, – komentuodama situaciją, nurodė „Maxima LT“ komunikacijos vadovė Renata Dantė.

Norite pasidalyti savo pastebėjimais apie kainas? Rašykite mums el.p. pilieciai@delfi.lt!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (258)