Televizija šauniai pasielgė, kad tobulėja ir plečia žmonių požiūrį. Žmonių, kurie aiškiai reiškia baimę feisbuko įrašuose, bijodami suprasti, kad patys neatsilieka nuo tų, kurie sėdi kalėjimuose. Kaip sako liaudies išmintis – kas ant kito sako, tas ant savęs pasisako!

Mano manymu, laidos mintis – parodyti moterų stiprybę, lygybę su vyrais, jų nepriklausomybę ir tą unikalią meilę, kurią gali jausti ir perduoti daugiausiai tik moteris. Štai apie ką ši laida – apie moterį, kitokią moterį, apie kitokį požiūrį, kurio mes, lietuviai, bijome.

Tai yra viena didžiausių priežasčių, kodėl tiek daug išvykstančių iš šios iškreipto mąstymo ir stereotipų pilnos šalies. Mes išvykę išsilaisviname nuo to varginančio vertinimo – „gerai, blogai, gražus, negražus, protingas, durnas“. Nagi, leiskim būti laisviems! Manau, tikrai bus sunku tokioms laidoms prasimušti, bet už pradžią plėsti žmonių mąstymą – pagarba.

Ir dar apie vaikus. Galiu tik tiek pasakyti – nuo ko jūs juos saugote?

Nuo to, koks pasaulis yra, nuo realybės? Vaikas yra mąstanti būtybė, šimtąkart geriau atskirianti, kas jam priimtina ir kas ne, o jei jūs, suaugę, nesugebat to, tai pirmiausiai pažiūrėkit, kaip jūsų vaikai reaguoja į tokią informaciją, nustebsite! Pasimokykite to iš jų, nes jie yra tyri ir nesugadinti stereotipų, tradicijų, reklamų ir pan. Žinoma, jei dar nieko blogo patys jų neprimokėte.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

Norite pasidalyti mintimis? Rašykite mums el.paštu pilieciai@delfi.lt su prierašu „Nuomonė“.