Ji savo kalbose kartoja tik „Aš“, „Aš“, „Aš“, bet tik keletą kartų „Mes“, „Jūs“... Tegul ponia ima pavyzdį iš dabartinio Amerikos prezidento Donaldo Trampo, kuris savo inauguracijos kalboje pabrėžė žmonių problemas.

Man susidarė įspūdis, kad ponią A. Maldeikienę kamuoja pyktis, kodėl kiti turi, o ne ji. Lįsti į kitų asmeninius gyvenimus, pavyzdžiui Ramūno Karbauskio, yra negarbinga. Jis nors sukūrė verslą, žmones aprūpina darbu, o poniai rūpi kailinukai, begėdžiai mokytojai, kurie reikalauja pakelti atlyginimą ar kad kažkas nemoka taip kalbėti kaip ji kalba.

Geriau jau atkreiptų dėmesį i valkataujančius, narkotikus naudojančius moksleivius, jaunus žmones, besiknisančius po šiukslių konteinerius, senukus negalinčius išgyventi iš pensijų ir kitas problemas. Tas pats su Gabrieliumi Lansbergiu, kuriam tinka pasakymas „juokiasi puodas, kad katilas juodas". Kokia gėda, kai klausai ir girdi, kaip buvo šaipomasi iš D. Trampo. Juokiasi iš visų, o paskui sako – mus skriaudžia.

Aš palaikau R. Karbauskį, jis nors stengiasi kažką daryti, nors ir klysdamas, o ne maldamas liežuviu. Proto, matyt, trūksta ne jam, o kitiems.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

Kaip jūs įsivaizduojate geresnę Lietuvos valstybę? Laukiame jūsų nuomonių el. paštu pilieciai@delfi.lt