Lietuvos tautinis olimpinis komitetas ketvirtus metus organizuoja „LTeam“ olimpinį žiemos festivalį, kuris vasario 4 d. vyks Druskininkuose. Tai – didžiausias sporto renginys, populiarinantis žiemos sportą, skirtas mokiniams, mėgėjams, profesionalams ir plačiajai visuomenei, kurio metu vyks ir Lietuvos mokyklų žaidynių žiemos finalinis etapas.

Vaikų ir jaunimo olimpinio ugdymo projektas „Olimpinė karta“ – viena svarbiausių „LTeam“ olimpinio žiemos festivalio dalių, todėl trečius metus festivalio metu Druskininkuose vyksta mokymai mokytojams ir mokiniams.

Vasario 3 d. kviečiame atvykti mokytojus su mokiniais į „Olimpinės kartos“ mokymus.

Kodėl verta dalyvauti

Mokiniai turės progą ne tik pabendrauti su įvairių sričių profesionalais, bet ir įgis neįkainojamų žinių, kurias vasario 4 d. praktiškai pritaikys su lektorių pagalba apžvelgdami Lietuvos mokyklų žaidynių žiemos finalinį etapą ir visą „LTeam“ olimpinį žiemos festivalį.

Mokytojai turės puikią galimybę sustiprinti savo dalykines ir asmenines kompetencijas.

Registracija

Olimpinės kartos narių išankstinė registracija iki sausio 12 d.
Bendroji registracija baigiasi sausio 27 d.

Registruotis galite paspaudę ant pasirinktų mokymų žemiau:

Svarbu! Dalyvių skaičius ribotas, todėl registracija gali pasibaigti ankščiau. Mūsų patirtis rodo, kad norinčių dalyvauti yra daugiau, nei galimybė juos priimti. Nedelskite ir registruokitės.

Vaizdo įrašą, kuriame dalyvauti mokymuose kviečia vienas iš juos vesiančių žmonių – fotografas Vytautas Dranginis – galite pamatyti žemiau.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją