Tiesa, pašniukštinėjusi po jo feisbuko profilį, buvau nemaloniai nustebinta – tokio lakoniško neteko matyti! Jokių nuotraukų iš vakarėlių, jokių statusų, jokių selfių, komentarų... O juk iš socialinio profilio apie žmogų galima nuspręsti daug ką...

Ką gi, netrukus sulaukiau pasiūlymo draugauti. Sutikau, pamaniau, kad senamadiškumas neturės didelės įtakos mūsų santykiams.

Ir ką jūs manot? Jis atsisakė pakeisti santykių statusą. Man įsipareigojimas – brandos ženklas... Bet jis atsisakė... Tada pasiūliau susipažinti su vienas kito giminėm – vėl neigiamas atsakymas!
Pamažu ėmiau kažką įtarti... Buvo santykių pradžia, mėgavomės vienas kitu, ir tiek, neatrodė normalu imti pavydėti... Bet taip tęstis nebegalėjo.

Vilnius – mažas miestas, per bendrus pažįstamus paaiškėjo, kas slypi po nenorėjimu viešinti santykių – ogi nėščia žmonelė...

Ne tik, kad nusivyliau vyriškąja lytimi, bet ir įsitikinau iš slapukų nieko gero nelaukt. Jei toks elementarus dalykas kaip statusas socialiniame tinkle sukelia problemų, toli pora neis.

Negana to, išgirdau apie save ko negirdėjusi – atseit bandžiau išardyti šeimą, esu paleistuvė... Kurgi kurgi. Suvedžiojau nekaltą berniuką... Dar gerai, kad prievarta neapkaltino! (Sarkazmas).

Gaila, kad šiais laikais ir pienburniai moka pasislėpti po suaugusio brandaus vyro kauke.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

Meilės trikampis – tikriausiai sudėtingiausia figūra santykiuose. Į jį įsipainiojus sunku nenudegti, tenka rinktis – pamiršti mylimą žmogų ir oriai atsitraukti, ar paminti savo principus, o gal net ir nešioti meilužės ar meilužio etiketę. Deja, tokioje situacijoje sunku likti neapkalbėtam – kiekvienas meilės trikampio dalyvis turi savo versiją, ir ji vieną iš dalyvaujančių paverčia kone monstru. Pažįstamas jausmas? Tuomet prašome pasidalyti savo istorija.

Patarkite tiems, kurie į jį įsivėlė, kaip nenudegti, laiku pasitraukti ir kokių ženklų paisyti! Dviems jūsų padovanosime puikius prizus – po pasirinkto DELFI grupės žurnalo 3 mėn. prenumeratą!

Laimėti galite savo istoriją siųsdami el.paštu pilieciai@delfi.lt su prierašu „Trikampis“ Jūsų anonimiškumą garantuojame.