Žmonės aplink man nepatiko, „su kvapeliu“ iš po vakarykštės šventės, purvinai apsirengę. Tik vienas žmogus atrodė kitaip – rafinuotas, pasitempęs, su marškinukais ir elegantišku vyrišku paltuku, 3 dienų jam nuostabiai tinkančia barzdele.

Mūsų žvilgsniai iš karto susitiko, jis mane užkalbino, prašnekėjom geras 20 min., kol jo eilė atėjo, mane pakvietė vėliau, bet jis palaukė, palydėjo iki autobuso, apsikeitėm numeriais. Vakare kaip tik turėjau bilietus į krepšinio rungtynes, planavau kviesti geriausią draugę, bet dar nebuvau jai to sakiusi, todėl pasikviečiau jį. Nors jis sakė, kad toks pasimatymas jam neįprastas, jis net krepšinio nemėgsta, bet dėl manęs sutiko...

Visas rungtynes jis gana įkyriai pražiūrėjo į mane, man buvo keista, bet patiko. Po jų sekė vakarienė ir vynas, po jo – bučinys. Viskas buvo tobula... iki kito pasimatymo. Jis pasikvietė mane, paprašydamas palaikyti jam kompaniją, tik nesakė kur, o aš ir neklausiau.

Šį kartą vaizdas man nebe taip patiko – jis atėjo su apskurusiais treningais, sportbačiais, o aš kaip visada moteriškai – sijonukas, palaidinė, šukuosena, makiažas, kaip priklauso einant į pasimatymą. Teko jį lydėti į savivaldybę, kur jis rašė prašymą kažkokiai pašalpai gauti... Pasijutau nejaukiai, bet reikia, tai reikia... Sakė, darbo neieško, nes suks kažkokį verslą, apie kurį nenorėjo pasakoti... Antro pasimatymo metu jis tikrai prarado tobulo vaikino įspūdį.

Papasakojau apie jį savo geriausiai draugei. Iš pasakojimo ji lyg ir prisiminė, kad kažkada su tokiu irgi susitikinėjo, bet sakė, kad jis turi merginą, vaiką. Sakau, negali būti... Ji prisiminė, kad turi jį drauguose feisbuke, dar parodė nuotrauką – tikrai jis.

Matėsi, kad buvo prisijungęs prieš 3 dienas, nuotraukoje buvo su mergina, viršuje – vaiko nuotrauka. Užklausiau jo apie tai, prasidėjo melas, kad ten buvusi mergina, kad neva išsiskyrė prieš kelis mėnesius, o feisbuke nesilanko, nors aiškiai buvo matyti, kad atnaujino savo nuotrauką prieš savaitę, o pats jis buvo prisijungęs prieš 3 dienas.

Kaip vėliau išsiaiškinau, jie visi kaip šeima gyvena Anglijoje, tebėra kartu, tik jis buvo trumpam grįžęs į Lietuvą kažkokių reikalų tvarkyti, ir tikėjosi lengvo nuotykio. Gerai, kad laiku spėjau viską išsiaiškinti ir nepakliuvau ant jo kabliuko...

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

Prašome jūsų – papasakokite apie keisčiausią Jūsų pasimatymą. Pasidalykite su vienišiais patirtimi, į ką reiktų atkreipti dėmesį prieš einant į pirmą pasimatymą, ir paguoskite tuos, kurie mano, kad jų pirmas pasimatymas buvo pats prasčiausias!

Vienam Jūsų padovanosime Andriaus Užkalnio knygą „Užkalnio kelionės“!

Laimėti galite savo istoriją siųsdami dviem būdais – arba spausdami pilką mygtuką čia arba rašydami laišką el.paštu pilieciai@delfi.lt su prierašu „Pasimatymas“ Jūsų anonimiškumą garantuojame.