Tai pradėjo varginti, bet galvojau et, vis tiek daug dėmesio retai gyvenime gaunu, surizikuosiu ir susitiksiu!

Susitikome Vilniuje, prie Aušros vartų. Vos ją iš tolo pamatęs, supratau, kad ji ne man. Nė karto nekalbėjau su ja telefonu ir dėl to labai gailėjausi. Jos balsas buvo storas ir ne mano skonio, jai smirdėjo iš burnos, ir tai buvo pačios blogiausios trys valandos mano gyvenime.

Vis žvilgčiojau į telefoną, kada gi tas laikas praeis, o atsisveikinęs po pusvalandžio parašiau, kad mums nieko neišeis. Žinoma, labai gailėjausi to, ką padariau, bet geriau iš karto nei vėliau.

Nedarykit tokios klaidos kaip aš. Būtinai susiskambinkite, pakalbėkite ir jei išties ieškote gražios merginos/vaikino, tai prašykite daugiau nuotraukų, nes pagal mano patirtį dauguma jų – „suphotoshopintos“, stipriai pagražintos.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

Prašome jūsų – papasakokite apie keisčiausią Jūsų pasimatymą. Pasidalykite su vienišiais patirtimi, į ką reiktų atkreipti dėmesį prieš einant į pirmą pasimatymą, ir paguoskite tuos, kurie mano, kad jų pirmas pasimatymas buvo pats prasčiausias!

Vienam Jūsų padovanosime Andriaus Užkalnio knygą „Užkalnio kelionės“!

Laimėti galite savo istoriją siųsdami dviem būdais – arba spausdami pilką mygtuką čia arba rašydami laišką el.paštu pilieciai@delfi.lt su prierašu „Pasimatymas“ Jūsų anonimiškumą garantuojame.