Priklausomai nuo sporto entuziastų pasirinkimo, jie varžėsi išskaidytose pradedančiųjų, mėgėjų ir sportininkų grupėse, kurių bėgimo ir važiavimo dviračiais trasų distancijos oro linija sudarė atitinkamai 10,5, 28 ir 54 kilometrai.

„Šie metai išskirtiniai tuo, kad varžybų centras buvo ne Krekenavoje, todėl visą infrastruktūrą reikėjo kurti iš naujo. Nepaisant to, mums pavyko įgyvendinti savo planus, dalyvių buvo daugiau nei pernai metais ir tai rodo, kad mes einame teisinga linkme. Galbūt šis renginys savo masiškumu negali prilygti „Vilniaus Challenge“ renginiui, bet kokybe mes tikrai galime pasilyginti. Galų gale, tai nėra tik varžybos. Tai – nuotykių lenktynės, kur tiesiog reikia išsikrauti, pasilinksminti ir pasigrožėti gamta“, – sakė „Arboro“ klubo prezidentas Giedrius Valantinas.

Elitinėje vyrų sportininkų grupėje triumfavo pirmąją vietą užėmusi „OSK Sako/OK Perkūno“ komanda, kuriai atstovavo Donatas Mickus ir Jonas Maišelis. Šie atletai 54 kilometrų trasą įveikė per 4 valandas, 5 minutes ir 45 sekundes.

Jiems už nugaros liko „Igtisa, Šiaulių“ duetas Vilius Aleliūnas ir Andrejus Gerasimovas (4 val., 17 min., 54 sek.) ir „Vilniaus Liūtų, Vilnius“ atstovai Audrius Platakis bei Algimantas Janušauskas (4 val., 37 min., 24 sek.).

Tarp moterų šį iššūkį vienintelės priėmė Audra Bogužinskienė ir Giedrė Krasauskė („OK Medeina, Kaunas“), kurių finišo laikas buvo 6 valandos, 42 minutes ir 5 sekundės.

Mišrioje sportininkų grupėje pirmąją vietą laimėjo Dovydas Mickus ir Algirda Zaliauskaitė („Šilalės SM/OK Perkūnas“, 4 val., 54 min., 28 sek.), komanda „Komunikabilusis orangutankiukas“ (Viktorija Kalvelytė, Audrius Rudys, 5 val., 10 min., 7 sek.) užėmė antrąją vietą, „Klebaru Buda, Kaunas“ (Darius Kalvaitis, Austėja Kalvaitytė, 5 val., 40 mixn., 24 sek.) – trečiąją.

Vyrų mėgėjų gretose greičiausi buvo Mantas Martinkus ir Yannas Bieri, pasivadinę „Baltaisiais Arkliais“. Jie vieninteliai grupėje sugebėjo 28 kilometrų trasą įveikti per greičiau nei dvi valandas – 1 valanda, 59 minutės ir 34 sekundės.

Antroje ir trečioje vietose liko „HOLO TEAM, Vilnius“ (Tomas Griškonis, Lukas Bačiauskas) ir „Opa!“ (Laimonas Gelžinis, Vytautas Barzdžius) komandos, kurios finišą pasiekė atitinkamai per 2 valandas, 2 minutes, 5 sekundes ir 2 valandas, 3 minutes, 31 sekundę.

Moterų mėgėjų grupėje nugalėjo su iššūkiais per 4 valandas, 26 minutes ir 9 sekundes susidorojusi „Debesėlio“ komanda, kuriai atstovavo Aurėja Mačiulevičiūtė ir Greta Kiškienė.

Mišrioje mėgėjų rikiuotėje aukščiausias vietas nuskynė Ambrazų šeimos nariai iš Šiaulių. Vesta Ambrazaitė ir Ignas Ambrazas („S-Sportas“, 2 val., 5 sek.) buvo pirmi, o Svajūnas Ambrazas ir Ainė Ambrazienė („S-Sportas, Šiauliai“, 2 val., 42 sek.) – antri.

Trečiąja vieta tenkinosi „RemInga“ komandos sportininkai Inga Žvinytė ir Remigijus Masilionis (2 val., 4 min., 3 sek.).

Multisporto varžybas „Atrask Krekenavą“ orientavimosi klubas „Arboro“ organizuoja kasmet nuo 2010 metų.