Skaitytojas Mantas teigia, kad tokia mintis jam kilo prisiminus, kaip 2012-iais buvo simboliškai atsisveikinta su senuoju Panemunės tiltu, kuomet buvęs Kauno miesto meras Andrius Kupčinskas kauniečius sukvietė į tilto sprogdinimo renginį.

„Ėjau pro vaiduoklį ir prisiminiau, kad visai galėtų kokią atrakciją padaryti, kaip su Panemunės tiltu. Tai yra sprogdinant, bet vargu, ar čia taip darys, nes aplink daug pastatų. Nors vargu, ar pats sprogimas keliais etapais galėtų kažkam pakenkti, bet dulkių gali daug būti. Bet vis tiek norėtųsi bent jau simboliškai pačią apačią pabaigoje pasprogdinti, kad būtų šventė tiek kauniečiams, tiek, tikiu, kad ir iš tolimesnių miestų ir rajonų pritrauktų žmonių toks įvykis“, – savo pasiūlymu su visais kauniečiais dalinasi kaunietis Mantas.

Pastatą įsigiję „Vičiūnų grupės“ atstovai penktadienį specialioje konferencijoje pristatys, kaip bus nugriautas sovietinės statybos pastatas ir kas jo vietoje iškils. Jau anksčiau skelbta, kad čia įsikurs „Vičiūnų“ grupės administracija.