Į portalą „Kas vyksta Kaune“ kreipėsi skaitytojas, kurio nuomone, darbų rangovai pernelyg mažai dėmesio skiria laikinų, kelio darbus apvažiuoti skirtų, kelių priežiūrai. Tokios mintys vyrui kilo po beveik savaitę trukusio lietaus, kurio dėka minėtasis apvažiavimas kelyje „Vaišvydava – Girionys – Piliuona“ tapo beveik nepravažiuojamas.

„Kas atlygins žmonėms nuostolius už sulaužytas važiuokles ir ratlankius? Neįmanoma pravažiuoti ir važiuojant 3 kilometrų per valandą greičiu, – pasakojo vyras. – Mano manymu, rangovai turėtų pasirūpinti savo keliuku, kuris ką tik buvo padarytas apvažiuoti remontuojamą kelio atkarpą, o ne palikti likimo valiai žmones, kurie neturi kito apvažiavimo ir turi laužyti savo automobilius.“

Vairuotojas pasakojo, kad savaitgalį jam teko minėtuoju keliu važiuoti net kelis kartus ir kaskart jis pastebėdavo automobilius, kurių vairuotojai keitėsi ratus. „Vien šiandien teko važiuoti šiuo keliu bent 4 kartus pirmyn – atgal ir pastebėti bent 4-5 automobilius keičiamais ratais. Ypač tokiomis oro sąlygomis turėtų būti ekskavatorius ar kažkas, kas galėtų retkarčiais išlyginti keliuką, nes tiesiog absurdas. Bulvių laukais geriau išeitų pavažiuoti…“ – piktinosi jis.

Panašių nusiskundimų girdėti ir dėl apvažiavimo, įrengto prie Žiemgalių g. – Baltų pr., kur šiuo metu vyksta žiedinės sankryžos įrengimo darbai. Vairuotojai teigia, kad po itin lietingo savaitgalio apvažiavime itin gausu gilių ir kupinų vandens balų, todėl ragina važiuoti atsargiai.