Esi pirmakursis? Tuomet pasidalyk įspūdžiais apie naująją gyvenimo vietą, kambariokus ir gyvenimą kartu su kitais „naujakuriais“! O gal bendrabutyje gyveni jau ne vienerius metus ir nori paneigti mitus apie tai, kad ten – nuolatiniai vakarėliai ir netvarka?

Fotografuok, aprašyk, papasakok! Tavo laiškų laukiame pilieciai@delfi.lt su prierašu „Studentas“.

Vienam jūsų, pasidalijusiam patirtimi, padovanosime prizą, kuris taip pat padės smagiai pailsėti – 30 eurų vertės 10*3 minučių kuponą „E Power Park“ elektra varomų priemonių pramogų parke pasivažinėti kartais.

Parke siūlomi galingi ir greiti elektra varomi, aplinkai ir lankytojui draugiški, aukščiausius saugumo reikalavimus atitinkantys OTL STORM ProKart Evo kartai bei radijo bangomis valdomi modeliukai, kuriais galima lenktyniauti specialiai įrengtoje Kyosho Mini-Z GrandPrix trasoje.

Lankytojai čia kviečiami pasivažinėti greitais ir galingais, KERS sistemą, atbulinę eigą, galinės ašies diferencialą, 90 Ah talpos LiFePo4 baterijas, sėdynės saugos lanką, saugos diržus bei F1 stiliaus vairą turinčiais elektra varomais kartais.

Konkurso taisyklės:

1. Konkursas vyksta iki rugsėjo 26 d. – iki šios dienos galima siųsti tekstus, kurie portale gali būti publikuojami ir vėliau;

2. Dalyvauti žaidime gali visi. UAB „Delfi“ darbuotojai žaidime dalyvauti negali;

3. Nugalėtojas/-a renkamas/-a redakcijos ir dėl gausaus dalyvavimo konkurse bus skelbiamas rugsėjo 27 d. iš visų dalyvavusių žaidime. Nugalėtojas ar nugalėtoja bus skelbiamas konkursiniame tekste ir jam/jai pranešama asmeniškai žaidime nurodytu el. paštu;

4. Konkurso prizas – 30 eurų vertės 10*3 minučių kuponas „E Power Park“ elektra varomų priemonių pramogų parke pasivažinėti kartais.


Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)