Deja, ne visuomet pavyksta atostogas praleisti taip, kaip tikiesi. DELFI jau rašė apie košmariškos atostogas keturių žvaigždučių viešbutyje Bulgarijoje: tąkart vienam poilsiautojui teko „laimė“ apsistoti kambaryje, kuris toli gražu nepriminė prabangaus viešbučio.

Jums pasisekė labiau? O gal taip pat nusivylėte poilsio užsienyje kokybe? Kviečiame pasidalyti įspūdžiais: papasakokite, kiek išleidote poilsiui, parodykite, kaip atrodė jūsų gyvenamoji vieta, atskleiskite pasirinktos poilsiui šalies pliusus ir minusus.

Vienam jūsų, pasidalijusiam atostogų patirtimi, ir padėsiančiam kitiems suplanuoti savo atostogas, padovanosime prizą, kuris taip pat padės smagiai pailsėti – 30 eurų vertės 10*3 minučių kuponą „E Power Park“ elektra varomų priemonių pramogų parke pasivažinėti kartais.

Parke siūlomi galingi ir greiti elektra varomi, aplinkai ir lankytojui draugiški, aukščiausius saugumo reikalavimus atitinkantys OTL STORM ProKart Evo kartai bei radijo bangomis valdomi modeliukai, kuriais galima lenktyniauti specialiai įrengtoje Kyosho Mini-Z GrandPrix trasoje.

Lankytojai čia kviečiami pasivažinėti greitais ir galingais, KERS sistemą, atbulinę eigą, galinės ašies diferencialą, 90 Ah talpos LiFePo4 baterijas, sėdynės saugos lanką, saugos diržus bei F1 stiliaus vairą turinčiais elektra varomais kartais.

DĖMESIO! Konkursas pratęsiamas: siųskite istorijas pilieciai@delfi.lt su prierašu „Atostogos“. Jas siųsti galite ir spausdami pilką mygtuką žemiau iki liepos 28 d.!

Konkurso taisyklės:

1. Konkursas vyksta iki liepos 28 d. – iki šios dienos galima siųsti tekstus, kurie portale gali būti publikuojami ir vėliau;

2. Dalyvauti žaidime gali visi. UAB „Delfi“ darbuotojai žaidime dalyvauti negali;

3. Nugalėtojas/-a renkamas/-a redakcijos ir dėl gausaus dalyvavimo konkurse bus skelbiamas liepos 28 d. iš visų dalyvavusių žaidime. Nugalėtojas ar nugalėtoja bus skelbiamas konkursiniame tekste ir jam/jai pranešama asmeniškai žaidime nurodytu el. paštu.;

4. Konkurso prizas – 30 eurų vertės 10*3 minučių kuponas „E Power Park“ elektra varomų priemonių pramogų parke pasivažinėti kartais.

Dėkojame visiems dalyvavusiems – prizą pelnė DELFI skaitytoja Natalija, papasakojusi apie atostogas Graikijoje, su ja susisieksime asmeniškai!

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (56)