Pasveikinti nugalėtojos į mūsų mokyklą atvyko Žemės ūkio ministrė Virginija Baltraitienė, Žuvininkystės tarnybos prie Žemės ūkio ministerijos direktorė Indrė Šidlauskienė, Žuvininkystės tarnybos tarptautinių reikalų ir rinkos skyriaus vyriausioji specialistė Živilė Vaitiekūnienė, Prienų rajono savivaldybės mero pavaduotojas Algis Marcinkevičius, švietimo skyriaus vyriausioji specialistė Laimutė Jančiukienė, Balbieriškio seniūnijos seniūnė Sigita Ražanskienė, seniūnės pavaduotoja Vilma Galinytė. Šventėje dalyvavo mokyklos administracija, pradinių klasių mokiniai, tėveliai, mokytojai.

Justiną ir dailės būrelio mokytoją Oną Žvirblienę sveikino Lietuvos Respublikos žemės ūkio ministrė Virginija Baltraitienė, Žuvininkystės tarnybos direktorė Indrė Šidlauskienė. Jos pasidžiaugė, kad mokiniai domisi žuvimis, stengiasi įdomiai pavaizduoti savo svajonių žuvis ir įteikė Padėkos raštus ir dovanas nugalėtojai, mokytojai bei mokyklai.

Šiltų žodžių ir sveikinimų Justina ir jos mokytoja sulaukė ir iš Prienų rajono savivaldybės mero pavaduotojo Algio Marcinkevičiaus, švietimo skyriaus vyriausiosios specialistės Laimutės Jančiukienės.

Mokyklos direktorius Stasys Valančius taip pat džiaugėsi mokinės laimėjimu.

Pirmokai deklamavo nuotaikingus eilėraščius apie žuvis, Justina papasakojo, kaip jai pavyko nupiešti svajonių žuvį, o „Ringučio“ šokėjai džiugino atliekamais šokiais. Šventinę programą jiems paruošti padėjo mokytojai metodininkai Irena Petraškienė, Ramutė Švedienė, Saulius Kondrotas, Gražina Antanavičienė.

Šventės dalyviai aktyviai minė mįsles, pasakojo, kokio dydžio žuvis teko pagauti, sužinojo įdomių faktų iš žuvų pasaulio, buvo apdovanoti prizais už teisingus atsakymus.

Pirmos klasės mokiniai džiaugėsi gavę kvietimą apsilankyti Žuvivaisos skyriaus Šilavoto poskyryje, kur ekskursijos metu galės susipažinti su žuvų veisimo, auginimo ir priežiūros paslaptimis.

Džiaugiamės, kad mūsų mokyklos mokiniai yra aktyvūs, dalyvauja įvairiuose konkursuose ir tampa nugalėtojais.

Mokytoja Irena Petraškienė