Vairuotoją jis nufilmavo penktadienį, prieš pat pietus, liūties metu. Pasak vaizdo įrašą atsiuntusio skaitytojo, eismo dalyvis padarė ne vieną pažeidimą. Tai tampa aišku ir pasižiūrėjus jo atsiųstą vaizdo įrašą.

„Norėjau pasidalinti vaizdo registratoriumi darytu įrašu kelyje „Panevėžys- Kaunas“, kaip „mikruškė“ lenkė automobilių koloną per ištisinę liniją, o gal ir dvigubą ištisinę“, - apie filmuką rašė skaitytojas.

Vaizdo įraše, 1.16 min., iš tiesų matyti, kaip autobusiuko vairuotojas pažeidžia taisykles: kerta dvigubą liniją su skiriamąja raudona juosta – jos žymi ypatingai pavojingas eismo vietas. Pažeidęs taisykles ir įvažiavęs į priešingo eismo juostą, jis bando aplenkti, panašu, dėl lietaus ir prasto matomumo susidariusią vairuotojų koloną.

Primename, kad DELFI kviečia skaitytojus ir toliau fotografuoti KET pažeidėjus, neleistinose vietose pastatytus automobilius ar kitaip chuliganiškai keliuose besielgiančius vairuotojus, o nuotraukas siųsti redakcijai baudoskvitas@delfi.lt.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (216)