Suprantama, kad pagal vieną asmenį spręsti apie visus nederėtų, bet ar toks vaizdas, kurį pavyko užfiksuoti registratoriumi, neiliustruoja, kad tiek iš vienų, tiek iš kitų šaipomasi ne be pagrindo?

Per dvi minutes Kareivių ir Ozo gatvėse pavyko užfiksuoti du šiuos epizodus: pirmame motociklininkas, pažeisdamas KET, bando būti už visus gudresnis ir, užuot važiavęs eismo juostos viduriu, kaip nustatyta KET, kamštį aplenkinėja taip, kaip dauguma mano matytų, vairuojančių du ratus – per vidurį tarp juostų. Prie sunkvežimiuko netelpa, atrodo, įsižeidžia, kaip čia jo tokio nepraleidžia, pradeda šaukti ant vairuotojo, o po to per pravirą langą, panašu, trenkia šiam į galvą. Vairuotojas nusprendžia vadovautis populiariu posakiu apie kelio davimą, pasitraukia, o baikerių pažiba nuvažiuoja.

Vos po pusės minutės, ant sekančio šviesoforo, kalbų apie brangių visureigių savininkų elgesį vaizdžiai demonstruoja „Porsche Cayenne“ vairuotojas, kuriam iš autobusų juostos kirsti sankryžą per raudoną šviesoforo signalą atrodo labai gera idėja ir dvejonių nekyla.

Aukštas lygis, nieko nepridursi.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

Primename, kad DELFI kviečia skaitytojus fotografuoti KET pažeidėjus, neleistinose vietose pastatytus automobilius ar kitaip chuliganiškai keliuose besielgiančius vairuotojus, o nuotraukas siųsti redakcijai baudoskvitas@delfi.lt.

O gal norite pasidalyti mintimis apie vairavimo kultūrą ar bėdas, su kuriomis Liertuvos vairuotojai susiduria kelyje? Rašykite el.p. pilieciai@delfi.lt!