Visuomet buvo smagu girdėti įdomias istorijas apie tai, kas nutikdavo jos draugėms, neva vienas vyras neištikimas, kitas – draugės nuviliotas, trečias – gėjus, ketvirtas – šiaip pasigėręs, o ir penktas išvažiavęs dirbti svetur greičiausiai jau turi kitą, nes grįžęs namo kelioms dienoms net į žmoną nenori žiūrėti.

Susitikau ir aš kartą su jos draugėmis ir viena buvo tik keliais metais vyresnė už mane. Jos geriausi privalumai buvo atvirumas, nuoširdumas, draugiškumas bei nuostabiausias – rasdavome bendrą kalbą ir linksmindamiesi kompanijoje juokaudavome iki ašarų. Tikrai buvo labai linksma ir smagu.

Štai atėjo savaitgalis ir girdžiu beldimą į duris. Mano draugė atėjo su geriausia drauge, apie kurią jau minėjau. Merginos paruošė valgyti, jau buvo nupirkusios išgerti, man beliko sutvarkyti kambarį ir išplauti indus. Gėrėm ir valgėm, juokėmės ir šokom, kol atėjo laikas skirstytis.

Mano draugei reikėjo į darbą, tačiau ir jos draugė nutarė nakvoti pas mane ir anksčiau keltis. Ryte išgirdau kažkokį neaiškų kivirčą, į kurį nekreipiau per didelio dėmesio. Tik supratau, kad mano merginos draugė nesijautė gerai ir norėjo pasilikti ilgiau, neva išsimiegoti.

Viskas, ką kalbėjo apie kitas, nutiko ir mano merginai. Minėta panelė pasiliko ir kiek vėliau prigulė į mano lovą ir nuo tos akimirkos prasidėjo mūsų santykiai. Ji buvo jaunesnė, linksmesnė ir visuomet rasdavo būdą, kaip mane pralinksminti bei sudominti.

Nors mes vengėm prisipažinti, tačiau mūsų santykiai kažkaip tapo savaime suprantamu dalyku. Gal iš to, kad ji pradėjo lankytis viena ir gaminti man maistą, tvarkyti namus, kai kita puoselėjo viltis tapti karaliene, paskui kurią aš neva turėčiau lankstytis ir mylėti.

Galima pasakyti ir taip, kad jeigu geresnė mergina, kuriai jūs esate reikšmingas, nutaria „pagrobti“ vyrą iš savo draugės, tai tikrai taip ir nutiks. Kitu atveju, jeigu jūs pats nejaučiate nieko, tai ir pastangos bergždžios. Atsiradus abipusėms simpatijoms pasekmės visuomet tos pačios – nori tą žmogų matyti šalia ir leisti kartu laiką.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

Norite pasidalyti savo patirtimi ar nuomone? Rašykite el.paštu pilieciai@delfi.lt arba žemiau: