1-5 klasių moksleiviai turėjo puikią galimybę įrodyti, kaip jiems patinka krepšinis pasitelkdami fantaziją ir įkvėpimą, bei piešti tema „Man patinka krepšinis!“. Meilę krepšiniui jaunieji sirgaliai atskleidė nuotaikingai ir pasitelkdami įvairiais technikas.

Konkurso organizatoriai sulaukė didelio pluošto jaunųjų krepšinio gerbėjų piešinių iš įvairiausių Lietuvos vietų: Panevėžio, Kauno, Druskininkų ir Klaipėdos jaunųjų dailininkų. Įvairiausiomis spalvomis žaižaruoja jų nupiešti kamuoliai, žaidėjai, žiūrovai. Kai kuriuose plėvesuoja Lietuvos trispalvė.

Vertinimo komisija po ilgų diskusijų ir pasitarimų išrinko nugalėtoją, kuriai atiteko originalus LKL krepšinio kamuolys, kvietimas 4 asmenims į krepšinio savaitgalio turnyrą „KIDY tour – Karaliaus Mindaugo taurei“ laimėti ir 7 knygų „Žvalgo mokinys“ serijos komplektas. Ja tapo Greta Radzevičiūtė, kuri savo pomėgį krepšiniui išreiškė emocingu sirgaliaus šūkiu: „Man patinka krepšinis – BUM, BUM, BUM!!! Ir tenedrįsta kas nors manimi suabejoti!“

Moksleivė su tėvais jau lankėsi didžiausioje krepšinio šventėje Lietuvoje, o per „Lietkabelio“ ir „Šiaulių“ rungtynės LKL generalinis direktorius Romualdas Brazauskas įteikė LKL kamuolį, o „Lietkabelio“ kapitonas Arnas Labuckas – komandos šaliką.

„Dalyvių gausa ir piešinių grožis labai džiugina. Smagu, jog jaunieji krepšinio sirgaliai turi daug fantazijos ir geba išreikšti savo mintis labai kūrybingai ir gražiai. Patikėkite, ilgai diskutavome ir svarstėme, kam padovanoti pagrindinį prizą, nes visi darbai tikrai labai šaunūs ir verti paminėjimo. Sveikiname visus dalyvius ir dar kartą dėkojame už aktyvumą. Kviečiame nenusiminti, nes artimiausiu metu su „Laimiuko“ žurnalu vėl skelbsime bendrą konkursą“, – teigė LKL generalinis direktorius Romualdas Brazauskas.

Papildomus prizus už puikius darbus taip pat gavo:

1) Pijus Aleksonis, 2B, Druskininkų „Atgimimo” mokykla;
2) Leonardas Orlakas, 6 kl., Užvenčio Šatrijos Raganos gimnazija;
3) Modestas Batavičius, 4A, Panevėžio Alfonso Lipniūno gimnazija;
4) Joris Jarmalavičius, 1A, Vilniaus Medeinos pradinė mokykla;
5) Tija Lebeckytė, 3M, Klaipėdos Vydūno gimnazija;
6) Simona Petrauskaitė, 4B, Panevėžio „Vilties” progimnazija.