Organizatoriai švečiams paruošė daug įdomių veiklų bei pramogų, kurias išmeginti galės kiekvienas. Dalyvių laukia įtraukiančios interaktyvios robotikos, LEGO ir technologijų parodos bei smagios partnerių dirbtuvės, kuriose turės galimybę ne tik pamatyti bet ir patys kurti savo išradimus. Ieškantiems naujų idėjų ir įkvėpimo, siūloma apsilankyti Sisteminio Kūrybiškumo forume, kuriame bus galima išgirsti ekspertų pranešimus.

Organizatoriai taip pat ragina, savo robotus turinčius mėgėjus bei ekspertus, išmėginti jėgas įvairiose robotikos varžybose ir parodoje. Sudalyvaukite robotų kovose, linijos sekimo ar lenktynių rungtyse. Taip pat bus galimybė savos kūrybos robotus pademonstruoti robotų laisvojo stiliaus parodoje.

Viso renginio metu, svečiai turės galimybę stebėti ir moksleivių pasaulinių „First Lego League“ robotikos varžybų respublikinį finalą, kurio nugalėtjai šiemet atstovauti Lietuvą gegužės 4-7 dienomis vyks į Ispaniją, Tenerifę.

Robotiada vyksta jau ketvirtus metus. Kiekvienais metais šis renginys ir jo bendruomenė auga ir plečiasi, sulaukiama vis didesnio žmonių susidomėjimo. Šiemet planuojama 5000 dalyvių: mokinių, mokytojų, šeimų ir verslo bei studijų atstovų.

Renginys yra nemokamas, tačiau būtina išankstinė regitracija adresu www.robotiada.lt.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją