„Kiekvieną naktį pradėjau verkti, nes vis susipykdavome, jis pyko, kad aš juo nepasitikiu, o aš pykau, kad jis nepasakoja, ką veikia. Visada galvojau, kad viską išsigalvojau apie naują draugę, apie mano neegzistavimą jam ir pan. Tačiau toli gražu ne. Po mėnesio kančių viena pažįstama draugė pasakė mačiusi mano vaikino automobilį prie mano geriausios draugės namų“, – DELFI apie išdavystę yra rašiusi skaitytoja.

Ji patyrė skaudų smūgį – susitikusi su drauge išgirdo, kad ši iš tiesų susitikinėja su jos vaikinu, nes maniusi, kad jie išsiskyrę, o ji nežinojusi, kad jis „taip vis dar rūpi“.

Kita moteris yra prisipažinusi, kad jos sutuoktinis buvo neištikimas jai su jos seserimi. „Ėjau prie jo, kai tuo metu pro viešbučio duris pamačiau išeinant savo seserį, meiliai prisiglaudusią prie mano vyro. Man pasidarė bloga, nualpau“, – vieną baisiausių savo gyvenimo akimirkų prisiminė ji.

Prašome Jūsų atvirumo – ar Jūs esate pakliuvusi ir pakliuvęs į tokią situaciją? Kaip manote, kokie apskritai turėtų būti antros pusės ir Jūsų geriausio draugo/draugės santykiai? Ar sutinkate, jei jums negalint, jie susitinka kartu? Ar yra kilę įtarimų dėl tokios išdavystės?

Kviečiame pasidalyti istorijomis ir patarti – kas rodo, kad du jūsų mylimi žmonės yra artimesni, nei norėtumėte, kaip šią situaciją išspręsti, ar išdavystės atveju įmanoma likti artimam su šiais žmonėmis.

Vienam Jūsų atiteks Ievos Gerčienės knyga „Lieknėju paskutinį kartą“! Savo mintis galite siųsti pilieciai@delfi.lt su prierašu „Draugė“ arba spausdami pilką mygtuką teksto apačioje.

Trumpą aprašą apie knygą galite rasti žemiau:

Kodėl nuolat persivalgome? Kodėl nepavyksta ištrūkti iš nereikalingų kilogramų nelaisvės? Kaip sulieknėti kartą ir visiems laikams?

Šioje knygoje pristatoma holistinio lieknėjimo specialistės Ievos Gerčienės sukurta mitybos ir gyvenimo būdo sistema apima naujų mitybos, fizinio aktyvumo ir mąstymo įpročių formavimą. Aštuonių žingsnių programa padės išsiugdyti naujus įgūdžius, pamilti save ir gyvenimą ir visiems laikams atsikratyti nereikalingų kilogramų. Sulieknėkite per meilę sau ir savo kūnui!
Daug metų bergždžiai kovojate su nereikalingais kilogramais? Esate jauna mama ir išgyvenate dėl priaugto per nėštumą svorio? Pavargote nuo alinančių dietų ir kalorijų skaičiavimo? O gal jau pasiekėte norimą svorį, bet vis negalite atsikratyti nuolatinių minčių apie maistą, bijote, kad vėl priaugsite numestus kilogramus?

Holistinio lieknėjimo specialistė Ieva Gerčienė pati patyrė, ką reiškia kova su nereikalingais kilogramais. Ši knyga – ilgus metus kauptų žinių ir patirties rezultatas, joje siūloma mitybos ir gyvenimo būdo sistema ir autorei, ir daugybei kitų moterų jau padėjo sulieknėti kartą ir visiems laikams.

Ką konkrečiai reikia daryti, kad ne tik sulieknėtumėte, bet ir lengvai išlaikytumėte pasiektą svorį? Kaip lieknėti be streso ir įtampos, mėgaujantis maistu ir gyvenimu?

Norint sulieknėti kartą ir visiems laikams, reikia ne tik sveikai maitintis ir sportuoti, bet ir pakeisti mąstymą. Knygoje pateikiami aštuoni žingsniai padės išsiugdyti naujus mitybos, gyvenimo būdo ir mąstymo įpročius ir visiems laikams ištrūkti iš nereikalingų kilogramų nelaisvės.
- išmoksite klausytis savo kūno ir labai konkrečių technikų, kaip suvaldyti apetitą;
- išmoksite ne tik atpažinti priežastis, kurios skatina persivalgyti, bet ir sužinosite, kaip jas pašalinti;
- sėkmingai lieknėsite neatsisakydama savo mėgstamų valgių;
- atsikratysite emocinio valgymo ir daugiau „nebevalgysite“ savo emocijų;
- sužinosite, kaip per šventes ir vakarėlius kartu su visais mėgautis maistu ir toliau sėkmingai lieknėti.

Išmokite mėgautis gyvenimu negalvodama apie kiekvieną kąsnį ir pagaliau pasijuskite laisva!

Skaičius ant konkurso nuotraukos rodo, kiek žinučių žmonės jau atsiuntė bei kiek dienų liko iki konkurso pabaigos.

Konkurso taisyklės:

1. Konkursas vyksta iki kovo 14 d. – iki šios dienos galima siųsti tekstus, kurie portale gali būti publikuojami ir vėliau;

2. Dalyvauti žaidime gali visi. UAB „Delfi“ darbuotojai žaidime dalyvauti negali;

3. Nugalėtojas/-a renkamas/-a redakcijos ir dėl gausaus dalyvavimo konkurse bus skelbiamas 2015 m. kovo 17 d. iš visų dalyvavusių žaidime. Nugalėtojas ar nugalėtoja bus skelbiamas konkursiniame tekste ir jam/jai pranešama asmeniškai žaidime nurodytu el. paštu.;

4. Konkurso prizas – I. Gerčienės knyga „Lieknėju paskutinį kartą“;

5. Konkurso dalyvis sutinka su šiomis Taisyklėmis ir pareiškia, kad jis/ji pateikia savo duomenis delfi.lt savo noru ir sutinka, kad jo/jos pateikti duomenys, būtų saugomi delfi.lt duomenų bazėje 3 savaites. Konkurso dalyvis pateikia savo duomenis delfi.lt tam, kad tretieji asmenys (šiuo konkrečiu atveju konkurso prizo steigėjas) galėtų prie šių duomenų prieiti, juos peržiūrėti ir kopijuoti, norėdamas susisiekti su konkurso dalyviais.

DELFI pasilieka teisę kai kurias istorijas publikuoti kaip atskirus straipsnius. Nepaisant to, ar tekstas buvo publikuotas kaip atskiras straipsnis, ar pasirodė konkursinio teksto apačioje kaip žinutė, jis vis tiek dalyvauja konkurse.

Dėkojame visiems dalyvavusiems! Nugalėtoja tapo pasakojimo „Tikrąjį vyro veidą pamatė tik per vestuves – pasaulis sudužo į šipulius“ autorė DELFI skaitytoja Giedrė. Su ja susisieksime asmeniškai!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (39)