Neįprastas palaikymas

Iškart po atidarymo ir olimpinės ugnies įžiebimo, prie 500 m bėgimo starto linijos nekantriai laukė 26 vaikai. Pamojavę fotografams, vaikai suskaičiavo nuo 10 iki 0 ir peržengę starto liniją pasileido bėgti.

Vaikus lydėjo gausios žiūrovų ovacijos, bet didžiausio palaikymo jie sulaukė iš netikėtai distancijoje pasirodžiusio šuns, kuris stengėsi kiekvieną vaiką palaikyti iki pat finišo.

Buvo neapseita iš be ašarų, tačiau vaikų pastangos nenuėjo veltui: visi 500 m bėgimo dalyviai gavo po atminimo medalį.

Šaltis neišgąsdino

Devynios dailiojo čiuožimo atstovės nepabijojo šalčio ir visus pradžiugino savo pasirodymais ant „Snow arenos“ ledo. Merginų pasirodymai buvo trumpi, tačiau įsiminė: čiuožėjos užbūrė ir savo apranga, ir sklandžiu čiuožimu, plastiškais judesiais.

Nors dailiojo čiuožimo dalyvės bei žiūrovai turėjo atsilaikyti prieš šaltuką, visų veiduose švietė šypsenos ir atsispindėjo gera nuotaika.

„Kuo daugiau tokių renginių ir tokių olimpiečių“, - sakė mokytojas Vaidas Jasevičius.

„Lteam“ olimpiniame žiemos festivalyje netrūko užsiėmimų ir pramogų. „Smagiai praleistas laikas, jaukus, smagus renginys“, - pridūrė mokytoja Jolita Jasevičienė.

Festivalio metu dalyviai galėjo išmėginti naująsias technologijas – išbandyti „SkiErg“ treniruoklį, pasigrožėti žiemos sporto rungtimis ir turiningai praleisti laiką.

Kviečiame pasižiūrėti, kokius išskirtinius kadrus užfiksavo „Lteam olimpinio žiemos festivalio“ metu vasario 5 d. mokymuose dalyvavę mokiniai: