Taisyklių nepaisančius vairuotojas jis užfiksavo per pastaruosius tris mėnesius. Skirtingose sostinės gatvėse matyti, kaip skubantys vilniečiai kartais pamiršta apie eismo taisyklių egzistavimą.

Pažeidėjus DELFI skaitytojus nufilmavo tiek priekine, tiek galine jo automobilyje esančia vaizdo kamera. Šiuos vaizdus matysite paeiliui.

Pirmojoje skaitytojo Dainiaus nufilmuotoje situacijoje Gedimino pr. matyti, kad juodo „Porche“ vairuotojas lenkia kita automobilį, važiuodamas per perėją.

Antrojo situacijoje iš Gynėjų g. į Geležinio vilko g. važiuojantis „Mercedes-Benz“ vairuotojas iš juostos, kuria gali važiuoti tik tiesiai, pasuka į kairę tuo metu, kai nedega tai jam leidžiantis šviesoforo signalas.

Trečiojoje situacijoje kitas „Mercedes-Benz“ padaro neleistiną manevrą, įsukdamas į autobusų ir taksi automobiliams skirtą juostą tam, kad aplenktų kitus vairuotojus.

Primename, kad DELFI kviečia skaitytojus ir toliau filmuoti KET pažeidėjus, o vaizdo įrašus siųsti redakcijai pilieciai@delfi.lt. Nebūkite abejingi!

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (353)