Pirmajame pogrupyje savo akivaizdų pranašumą įrodė mokyklą baigusių mokinių komanda, įveikusi Krulikų šeimos ir dešimtos klasės mokinių komandas ir užsitikrinusi vietą didžiajame finale. Kovoje dėl patekimo į mažąjį finalą Krulikų šeimos komanda nugalėjo dešimtos klasės mokinius ir užėmė pogrupyje antrą vietą.

Antrajame pogrupyje visos komandos iškovoję po pergalę ir patyrę po pralaimėjimą surinko vienodai taškų, tad dėl geresnio įmestų ir praleistų taškų skirtumo į finalą, dėl primos vietos, pateko „Senjorai“, o dėl trečios vietos teisę žaisti iškovojo mamų komanda.

Mažajame finale po atkaklios kovos bronzos medaliais pasipuošė Krulikų šeimos komanda, o turnyro nugalėtojais tapo „Senjorai“ įveikę minimaliu skirtumu baigusių mokyklą mokinių komandą.

Mokytojų komandą sudarė lietuvių kalbos mokytoja Aušra Biskienė, anglų kalbos mokytoja Vida Senkuvienė, pradinių klasių mokytoja Daiva Vilkienė. Mamų komandą sudarė Laura Urbšytė, Kristina Nemurienė, Lina Kuršvietienė ir Rima Dambrauskienė.

Šventės prizininkai buvo apdovanoti taurėmis ir medaliais, o atminimo dovanėles turnyro dalyviams įteikė Keturvalakių seniūnijos seniūnas Gintautas Urbšys.

Turnyrą organizavo kūno kultūros mokytojas Martynas Karpavičius. Varžyboms teisėjavo kūno kultūros mokytoja Renata Gustaitytė, o puikią šventės aplinką sukūrė dailės mokytoja Laura Urbšytė. Dalyvių sveikata rūpinosi visuomenės sveikatos specialistė Inga Kuncevičienė.