Šia švente siekiama populiarinti futbolą tarp miestelių įtraukiant kuo daugiau mergaičių. Futbolo šventėje dalyvavo 8 komandos iš Marijampolės savivaldybės ir Vilkaviškio rajono.

Burtų keliu paaiškėjo, kad į A pogrupį pateko Marijampolės, Gižų, Karklinių, Balsupių komandos. B pogrupyje varžysis šeimininkų Keturvalakių, Degučių, Mokolų ir Vilkaviškio komandos.

Po atkaklių ir įtemptų varžybų pogrupiuose paaiškėjo, kad didžiajame finale susitiks Gižų ir Mokolų, o mažajame finale Degučių ir Marijampolės komandos.

Mažajame finale bronzos medaliais pasipuošė Marijampolės komanda, 4:0 įveikusi Degučių komandą. Pirmos vietos taurę ir medalius iškovojo Mokolų komanda, 3:1 įveikusi gižietes.

Futbolo šventę organizavo Marijampolės futbolo centro treneris Martynas Karpavičius. Varžyboms teisėjavo Marijampolės futbolo centro auklėtinės Gabija Valiukevičiūtė ir Kamilė Omelevičiūtė. Komandų žaidėjų sveikata rūpinosi visuomenės sveikatos priežiūros specialistė Inga Kuncevičienė.

Turnyro rėmėjai: Masinio futbolo asociacija, Marijampolės futbolo centras, Vilkaviškio sporto mokykla, UAB „Darlandas“, Marijampolės apskrities futbolo federacija.

Šventės globėjas – Lietuvos krašto apsaugos ministras Juozas Olekas.