Atšauktas ne tik „airBaltic“ skrydis iš Vilniaus į Stokholmą 7.55 val., bet ir „airBaltic“ skrydis iš Helsinkio į Vilnių. Lėktuvas Lietuvos sostinėje turėjo nusileisti 8.20 val.

„Atšaukiami skrydžiai iš Vilniaus, Helsinkio, tačiau įmones tinklalapyje jokios informacijos keleiviams nėra“, – piktinosi skaitytojas.

Vilniaus oro uosto spaudos atstovė Indrė Baltrušaitienė patvirtino, kad skrydžiai buvo atšaukti.

„Kokios priežastys tai lėmė ir kaip bus kompensuojama keleiviams, deja, oro uostai nesprendžia ir negali komentuoti“, – nurodė I. Baltrušaitienė.

DELFI kreipėsi į „airBaltic“ atstovus.

„airBaltic“ korporatyvinės komunikacijos viceprezidentas Jānis Vanags paaiškino, kodėl buvo atšaukti skrydžiai.

„Paukščiui atsitrenkus į lėktuvą Helsinkyje, „airBaltic“ antradienį, rugsėjo 29 d., atšaukė skrydžius „Helsinkis-Vilnius“ (BT324), „Vilnius - Bromma“ (BT111) ir „Bromma – Ryga“ (BT118). Saugumas yra pagrindinis „airBaltic“ prioritetas. Nukentėjęs orlaivis Bombardier Q400Next Gen šiuo metu krupščiai tikrinamas pagal visus techninius standartus.

„airBaltic“ išnaudoja visas galimybes nedelsiant pranešti keleiviams apie atšauktus skrydžius. „airBaltic“ klientams, kurie atvykę į oro uostą išvykimui sužino, kad jų skrydis atšauktas, patariama susisiekti su „airBaltic“ atstovais dėl pagalbos, kompensacijos ir kelionės alternatyvų. „airBaltic“ atsiprašo keleivių už susidariusius nepatogumus“, – teigiama komentare.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (104)