Šiuolaikiškai įrengtoje salėje patiestas ir 100 kvadratinių metrų dydžio specialus imtynių kilimas.

Tądien duris atvėrė ir antroji sporto bazė – tai pilnai atnaujinta sporto salė Molėtų mieste, pagalbinės, persirengimui ir prausimuisi skirtos, patalpos. Puikioje sporto salėje bus galima rengti krepšinio, rankinio, mažojo futbolo, tinklinio, teniso ir kitų sporto šakų pratybas ar varžybas bei kitus renginius.

Jau paruoštos patalpos sporto klubo įrengimui – tam numatytos ir moderniai įrengtos dvi salės bei naujos pagalbinės patalpos, kur netrukus bus atidarytas ir molėtiškių labai laukiamas treniruoklių sporto klubas.

Naujomis sporto erdvėmis Molėtuose džiaugėsi ir aktyviai jungtis prie sporto mėgėjų bei sėkmingai sportuoti kvietė į šventę atvykę: Kūno kultūros ir sporto departamento prie Lietuvos Respublikos Vyriausybės generalinis direktorius Edis Urbanavičius, stipriausias planetoje žmogus Žydrūnas Savickas, Molėtų rajono meras Stasys Žvinys, jo pavaduotojas Mindaugas Kildišius, Kultūros ir švietimo skyriaus vedėja Nijolė Kimbartienė, rekonstrukcijas atlikusių bendrovių vadovai, Sporto centro direktorius Kęstutis Vaicekauskas, treneriai, auklėtiniai, Molėtų progimnazijos ir gimnazijos vadovai, mokytojai ir mokiniai, kiti svečiai.

Po sveikinimo kalbų, iškilmingų juostelių perkirpimų ir klebono mons. Kestučio Kazlausko sporto erdvių palaiminimo, susirinkusieji turėjo išskirtinę galimybę išvysti sambo, dziudo, karate, rankinio, krepšinio jaunųjų sportininkų parodomąją programą ir šokių klubo „Domino“ šokėjų elegantiškus judesius ant naujojo Sporto salės parketo.