Kainomis stebėjosi ir kitas straipsnio komentatorius, jau perkandęs kaip gauti geresnę nakvynę už mažesnę kainą.

„Prieš 2 metus mokėjom už sandėliuką (3X3 kvadratūros) Palangoje už 120 litų parai, nes buvom keturiese ir buvo tas karštymetis, nieko kito nebuvo. Bet šiaip kosmosas – už sandėliuką su senom tarybinėms dviem lovom... Kitais metais sugudravau. Pažiūrėjau prognozes, atitaikėm per blogą orą ketvirtadienį, o nuo penktadienio – karščiai, ir važiavom ne į Palangą, o šalia Palangos – į Karklę. Gavau 2 kambarių motelį su odinėm sofom, plačia lova, telikas plačiaekranis, dušai, tualetas ir t.t. 150 litų. Ir neskaičiavo žmonių, nors buvome tik dviese, o paskui prisijungė giminaitis baliavot (...)“, – patarimais dalijosi kitas.

Klausiame Jūsų – kiek išleidžiate ilsėdamiesi Lietuvos pajūryje? Ar užsienyje atostogauti iš tiesų pigiau? Papasakokite, jei tokią tendenciją, kad mažiau kainuoja išvykti ilsėtis svetur, pastebėjote. Jūsų minčių laukiame el.paštu pilieciai@delfi.lt su prierašu „Vasara“. Savo mintimis taip pat galite spausdami pilką mygtuką žemiau.

Skaičius ant konkurso nuotraukos rodo, kiek žinučių žmonės jau atsiuntė bei kiek dienų liko iki konkurso pabaigos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (275)