„Baidarėmis Ūla plaukėme birželio 13 d. Ta diena tapo košmaru, nes 14 kilometrų plaukimas prilygo kone mazochizmui. Mašalai sukandžiojo taip, kad buvo neįmanoma mėgautis plaukimu.

Visa 14 žmonių kompanija buvo sukandžiota, o vienas draugas patyrė alerginę reakciją, ištino veidas, įkandimų vietose iškilo guzai, atsirado žaizdos. Baisu... Tikrai nesiryžčiau to pakartoti, ne poilsis, o košmaras“, – pasakojo DELFI skaitytoja.

DELFI jau rašė, kad Druskininkų gyventojai ir svečiai šią vasarą ramiai atsipalaiduoti negali – juos puola upinių mašalų debesys. Šiemet pajūryje trikdyti atostogas taip pat gali ne vienam nemalonūs padarai – Grynas.lt skaitytoja Laura skundėsi Nemersetos paplūdimyje pastebėjusi šimtus jai nematytų gyvių. Klausiame Jūsų – o kokie įkyruoliai yra Jums sugadinę atostogas?

Prisimenate dieną, kai negalėjote išlįsti iš palapinės, nes jus terorizavo uodai? Teko nutraukti poilsį gamtoje, nes buvo nebeįmanoma pakęsti niežėjimo nuo įkandimų? O gal užfiksavote itin įdomu, jums niekas nematytą padarą, kuris pakurstė Jūsų smalsumą?

Laukiame Jūsų istorijų ir nuotraukų! Pasidalinkite jomis el.paštu pilieciai@delfi.lt su prierašu „Gyvis“ arba žemiau iki liepos 7 d.

Skaičius ant konkurso nuotraukos rodo, kiek žinučių žmonės jau atsiuntė bei kiek dienų liko iki konkurso pabaigos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (272)