Susirinkusiuosius pasveikino Alytaus rajono savivaldybės tarybos sekretorius Simas Salickas, kuris perdavė rajono mero Algirdo Vrubliausko linkėjimus. Padėkomis už dėmesingumą ir žmogišką jautrumą Simno specialiosios mokyklos mokiniams apdovanoti: aktorė, Simno specialiosios mokyklos teatro studijos „Runa“ globėja Larisa Kalpokaitė ir režisierius Simno specialiosios mokyklos teatro studijos „Runa“ kūrybinis įkvėpėjas Robertas Šarknickas. „Jūs įkvėpiate mokinius siekti svajonių, pasitikėti savimi, jų gyvenimą darote prasmingesnį ir šviesesnį“, – rašoma mero A. Vrubliausko padėkoje.

Už jaunosios kartos meninį ugdymą, nuoširdų bendradarbiavimą su Simno specialiosios mokyklos bendruomene mero padėka apdovanotas aktorius, Simno specialiosios mokyklos teatro studijos „Runa“ globėjas Jonas Braškys. Aktoriai pasidžiaugė, kad su mokykla bendrauja jau ne eilę metų. „Džiugu, kad per tuos metus atsirado bendrumo jausmas, užsimezgė graži draugystė, kad turime galimybę pamatyti jūsų mokyklos spektaklius. Jie ypatingi“, – sakė L. Kalpokaitė.

Mokyklos mokinius ir teatro studijos vadovą A. Narauską taip pat pasveikino tarybos narė, gydytoja Jūratė Overaitytė, mokyklos direktorė Janina Žeimienė, režisierius R. Šarknickas su šeima, Simno seniūnaitijos II seniūnaitė Dovilė Blaževičiūtė, seniūnas Vytautas Viršilas, darželio vadovė Marytė Runtienė, gimnazijos direktorius Evaldas Jakubavičius, kultūros centro direktorė Irena Pranckienė, šeimos nariai, draugai, bičiuliai. Mokiniams jie dovanojo saldžių dovanų.

„Oskaras Vaildas – anglų rašytojas, kurio kūriniai žinomi visame pasaulyje, pagal juos kuriami animaciniai filmai. Tai rašytojas, kuris visada žavėjosi gerais darbais ir gražiais poelgiais. Apie tai buvo mūsų spektaklis, kurio pagrindiniai veikėjai: laimingasis princas ir kregždutė pasiaukojo dėl kitų“, - po spektaklio sakė teatro studijos vadovas A. Narauskas. Jis padėkojo susirinkusiems, už jų skirtą dėmesį vaikams, nuolatinei spektaklių rėmėjai J. Overaitytei, rėmėjui.

Svečiai po spektaklio išėjo ne tik kupini įspūdžių, bet ir rankose nešini vaikų iš vytelių pagamintomis gėlėmis.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)