Skaitytojas nusprendė pasidalinti savo patirtimi, tikėdamasis, kad tai gali padėti kitiems automobilių savininkams apsaugoti savo turtą.

„Norėčiau pranešti apie įžūlius vagis Vilniuje, Fabijoniškių mikrorajone, per dvi savaites antrą kartą netekau veidrodėlių stiklų nuo 2008 metų BMW X5 automobilio, o oficialioje atstovybėje veidrodėlių stikliukai kainuoja apie 462 eurų (1597,37 Lt), – apie nuostolius pranešė vairuotojas. – Automobilis buvo draustas Kasko draudimu, tačiau tokie įvykiai tikrai sukelia daug keblumų važinėti judriomis Vilniaus gatvėmis.

Pirmą kartą veidrodėliai buvo pavogti vos prieš 2 savaites (iš kovo 9 į kovo 10 d.), įvykis buvo užregistruotas Vilniaus miesto 6-tame policijos komisariate, tą naktį nukentėjau ne tik aš vienas, bet ir mano draugas, kuris laikė 2004 m. BMW 530D automobilį pastatęs šalia manojo, ryte jis rado vieną suskaldytą veidrodėlį (ko gero, nepavyko išimti gražiai), o kito neberado... Manau, reiktų tai paviešinti, gal tai padės kitiems apsaugoti savo turtą.“

Panašu, kad Vilniuje įžūlias vagystes kentėti tenka ne tik Fabijoniškėse, bet ir kitur gyvenantiems BMW automobilių savininkams – policijos suvestinėje pateikiamoje informacijoje nurodoma, kad nuo kovo 31 d. 18 val. 30 min. iki balandžio 1 d. 7 val. Mironaitės g., Vilniuje, nuo automobilio BMW X3 buvo pavogtas dešinysis šoninio vaizdo veidrodėlis ir sulaužytas kairysis šoninis veidrodėlis. Nuostolis įvertintas 2 000 eurų.

Kviečiame atsiliepti žinančius apie vagystes Fabijoniškėse ir padėti skaitytojui ar pasidalinti savo patirtimi, jei patiems teko su tuo susidurti. Pasidalinkite savo įžvalgomis, ar pastebėjote, kad nuo vandalų kenčia būtent tam tikros markės automobilius turintys vairuotojai? Jūsų minčių laukiame el.paštu pilieciai@delfi.lt arba žemiau:


Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (427)