Atsimenu, buvo vasara, šilti orai, niekas nerūpėjo, jokios merginos, jokie santykiai, tiesiog negalvojau, kad gali taip nutikti, kad įsimylėsiu merginą, kurios tėvai priešinsis mūsų santykiams, meilei.

Susipažinom staiga, vienas kitą nuo pat pradžių įsimylėjom, negalėjom vienas be kito būti. Galiu tikrai pasakyti – tai buvo meilė iš pirmo žvilgsnio, kuri dar iki šiol yra širdyje. Draugystė buvo labai graži – pirmus 3 mėn. leidom nuostabiai: juokas, laimė, meilė... Bet po to įsikišo jos tėvai, kurie pradėjo nurodinėti, kaip man reikia gyventi, elgtis, mąstyti.

Galiausiai 4 mėn. prasidėjo pykčiai su mergina, liūdnos dienos... Taip prabuvom dar 3 mėn., kol jos tėvams pavyko mus galutinai išskirti. Atrodė, plyš širdis, skausmas nežmoniškas, nerasdavau tris savaites sau vietos, liūdesį skandindavau alkoholyje, nežinojau, ką ir bedaryti.

Vis dėlto galiausiai atsistojau ant kojų, atrodo, lyg ir normaliai, gerai viskas buvo, bet kai ją pamatydavau, širdį dar stipriau suspausdavo. Po 1,5 mėn. ji man paskambino, tiesiog išgirdau jos balsą ir viskas vėl grįžo. Jausmai atgijo. Negalėjau nieko sau padaryti. Susitikom, pasikalbėjom ir tikrai pamačiau, kad ji myli mane, o aš ją.

Praleidom kartu tikrai nuostabias tris dienas, atrodė, viskas vėl yra gerai. Bet jos tėvai vėl sugadino viską... Tikrąja to žodžio prasme ją užrakino namuose, kai sužinojo, kad bendraujam... Telefoną atėmė, socialiniuose tiksluose yra sekama, jokių komunikacijos būdų nėra. Kompiuterio taip pat neturi.

Sulaukiau grasinimų, kai bandžiau su jais šnekėtis, buvau „išdėtas“ į šuns dienas, apkaltintas nebūtais dalykais. Ir tikrai galių pasakyti, kad likau kvailio vietoj. Nežinau, ką daryti, ką galvoti, bet žinau viena – kad taip lengvai, kaip jiems atrodo, nepaleisiu savo laimės.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

Ką patartumėte vaikinui – ar tikrai verta kovoti dėl meilės? Gal galite pasidalinti savo patirtimi? Papasakoti apie tai, su kokiais sunkumais ar džiaugsmais esate susidūrę, kai teko kurit santykius. Žinote, ką reiškia, kai tėvai priešinasi meilei? Pasidalinkite, kaip įveikėte temų spaudimą išsiskirti. Rašykite žemiau arba el.paštu pilieciai@delfi.lt: