O ir piktų neblaivių žmonių ten netrūksta: Biskvitukas į draugus prašosi, dažnai būna nuvytas, gerai, kad dar nesumuštas.

Biskvitukas – nuostabus vidutinio ūgio karamelinis draugas. Mielas, švelnus, visiems labai draugiškas ir geras. Šuniukas tiktų gyventi su mylinčiais, atsakingais žmonėmis, puikiai sutartų su vaikais. Tiesa, jį kiti šunys puola, nenori su niekuo pyktis ir konfliktuoti. Todėl labai reikalinga bent laikina globa iki surasime jam atsakingus šeimininkus arba nuolatiniai namai.

Dantukai balti, švyti kaip perliukai, panašu, kad šunelis jaunas. Labai baisu, kad jis nepakliūtų po ratais (gatvės miestelyje neapšviestos, vairuotojai laksto kaip nenormalūs). Taip pat grėsmė ta, kad jau pabudo erkės, pernešančios mirtinas šunų ligas. Viena jų labai dažna – babeziozė. Šuo labai šaunus. Padėkime jam išvengti nelaimių.

Jei tik galite pasiūlyti globą arba namus, skambinkite, rašykite. Ačiū. Prireikus, bandytume ieškoti transporto ir į kitus miestus. Biskvitukas labai labai laukia mūsų visų pagalbos.

Susisiekti – tel. 8 675 18 615. Jei galite pagloboti, mūsų kontaktai – tel. 8 689 73782, 8 615 58898, info@rainiukas.lt (VšĮ „Rainiukas“, Vilnius). Draugaukime ir socialiniame tinkle.