Finaliniame etape varžėsi komandos iš Vilkaviškio r. Pilviškių „Santakos“, Rokiškio r. Juodupės Josvainių gimnazijų bei Šilutės r. Katyčių pagrindinės mokyklos. Visos komandos demonstravo aukšto lygio žaidimą. Visi žaidėjai iš paskutiniųjų aukojosi dėl savo komandos pergalės. Mūsų komandą palaikė berniukų tėveliai ir gimnazijos direktorius  R. Zigmantavičius.

Josvainių gimnazijos komanda nugalėjo dvi priešininkų komandas, tačiau pralaimėjo Pilviškių „Santakos“ ekipai. Pasiektas rezultatas garantavo mūsų komandai antrąją vietą.

Josvainių gimnazijos bendruomenė pasveikino savo „sidabrinių“ berniukų komandą ir kartu nuoširdžiai džiaugėsi pasiektu galutiniu rezultatu.

Lydimi plojimų Arnas Vaišnora, Matas Lukošius, Žygimantas Bubliauskas, Laurynas Mačekūnas, Klaudijus Kišonas, Linas Samoška, Laurynas Arkadijevas, Airidas Brigys, Regimantas Bubliauskas, Justinas Pukelis ir kūno kultūros metodininkė Gitana Jurgelevičienė žengė simboliniu „raudonuoju“ kilimu.

Mūsų kvadrato komanda pademonstravo iškovotus trofėjus, o Josvainių gimnazijos direktorius R. Zigmantavičius ir Mokinių tarybos atstovai padėkojo pastariesiems už nuoširdų darbą ir Josvainių gimnazijos vardo garsinimą.