Šis forumas, į kurį kviečiami gabiausi Europos mokiniai, vyks sausio 30 d. – vasario 2 d. Tuno mieste.

Forumo tikslas – suburti talentingą Europos šalių jaunimą ir paskatinti jį kurti idėjas, padėsiančias spręsti šiandien ir ateityje aktualias žmonijos problemas. Forumo dalyviai ne tik ieškos naujų sprendimo būdų, bet ir turės unikalią galimybę pabendrauti su žymiais mokslininkais, verslininkais, politikais ir visuomenės veikėjais. 

Ketvirtojo Šveicarijos talentų forumo tema „Pažangus augimas ir vartojimas“. Riboti gamtos ištekliai, klimato kaita, gyventojų perteklius mūsų planetoje – problemos, kurios kasdien tampa vis aktualesnės ir nebegali būti ignoruojamos.

70 dalyvių iš įvairių šalių dirbdami komandomis ieškos atsakymų, kaip šiame technologijų ir globalizacijos amžiuje, kur vartojimas yra  pagrindinis ekonomikos variklis, užtikrinti pažangų augimą ir tvarų naudojimą, paskirstyti išteklius taip, kad jų užtektų ir ateities kartoms.

Šveicarijos talentų forumą organizuoja Šveicarijos jaunimo mokslo fondas, kuris nuo 1967 metų remia mokslu besidominčius, motyvuotus ir talentingus vaikus bei jaunimą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)