Dabar ji laukia verdikto iš Gineso rekordų teisėjų. 14 637 skirtingi lipdukai ant „Nissan x-trail“ visureigio buvo užklijuoti per 23 valandas. Iš jų 3,5 valandos trukęs lipdukų skaičiavimas buvo nenutraukiamai filmuojamas.

Automobilį puošia lietuviški, ispaniški, prancūziški, indiški, nepalietiški, rusiški, angliški, itališki, lotyniški žodžiai, piešiniai ir nuotraukos. Moksleiviai prekybos centro lankytojus ragino ne tik prisidėti prie rekordo dailinant baltus 2 kv. cm dydžio lipdukus, bet ir aukoti labdaringoms organizacijoms: „Unicef“, „Maltieciai.lt“ ir „Jaunimo linija“.

„Mutual learning“ suburta komanda džiaugiasi ir nuoširdžiai dėkoja pagrindiniams savo rėmėjams bei visiems palaikiusiems ir padėjusiems įgyvendinti tikslą. Rekordinis automobilis keliaus po didžiausius Alytaus, Šiaulių, Kauno, Vilniaus ir Klaipėdos prekybos centrus. Iki spalio 3 d. jį galite pamatyti Vilniaus „Akropolyje“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)