Skaitytojas rašo, kad kol sankryžoje stovėjo „VW Passat“, ketindamas pasukti į Pramonės gatvę, „Audi“, lėkdama nuo pietinio rajono link centro taranavo sankryžoje stovintį automobilį.

Teigiama, kad avarijos metu sužalotas vaikas, liudininkų teigimu berniukas buvo kruvinas.

Etaplius.lt duomenims, liudininkų teigimu, degė geltonas šviesoforo signalas.

Smūgis buvo laibai stiprus, po jo „Volkwagen Passat“ apsisuko į priešingą pusę, o „Audi“ atsidūrė ant šaligatvio.

Avarijoje nukentėjo visi keturi „Volkswagen Passat“ važiavę žmonės – vyresnio amžiaus pora, jų dukra ir 8-erių anūkas. Automobilį vairavo 70-metis šiaulietis. Automobilis buvo pažymėtas neįgaliojo ženklu. Mama su vaiku sėdėjo ant galinės sėdynės. Visi nukentėjusieji išvežti į Respublikinę Šiaulių ligoninę. Kol kas neaišku, kokius sužalojimus šeima patyrė ir kokia jų sveikatos būklė. 

29-erių „Audi“ vairuotojui nubrozdintos kojos. Nuo smūgio neišsiskleidė oro pagalvė ir saugos diržas gerokai įsirėžė į vyro kūną. Iš pradžių jis jautėsi gerai, tačiau vėliau išsikvietė medikus ir išvažiavo į ligoninę.

Abi transporto priemonės stipriai apgadintos, aplink mėtėsi detalių, išsiliejo automobilių skysčiai.

Į įvykio vietą atskubėjo trys policijos pareigūnų ekipažai, du greitosios pagalbos automobiliai. Eismą reguliavo policija. Avarijos aplinkybės tiriamos.

Bus patikslinta.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (97)