Kūnelyje - pūlingos skylės, reikalinga operacija. Taip pat jai išvešėjęs stomatitas - ji negali normaliai valgyti. Reikalingas gydymas. Vargšė nelaimingiausioji! Iš kur atsirado tokia naminukė žmonių ir ligų sužalota?! Labai skaudus atvejis. Nenusisukite!

Nors esame apsikrovę ligoniais (šiuo metu katytė Rudamina po pieno liaukos operacijos stacionare sunkios būklės, trys mažos Ozo g. katytės su plaučių uždegimu/rinotracheitu stacionare, viena vargšiukė Saliutė su abiem sulaužytomis galinėmis kojomis taip pat stacionare, pas globėjus dešimtys ligonių, kuriuos kasdien reikia vežioti pas gydytojus arba keliauti atlikti procedūrų), negalėjome šios ligonės palikti numirti. Nebeįsivaizduojame, kaip fiziškai visais pasirūpinti ir neišprotėti nuo tokio kiekio ligoniukų.

Šiandien Silva keliauja į gydyklą - stacionarą, kur bus operuojama ir gydoma. Tikėsimės, viskas bus gerai ir ji išgyvens. Labai prašome atsiliepti galinčius katytę priglausti po operacijos ir gydymo. Taip pat prašome atsiliepti tuos, kurie galėtų katytę priglausti jau sveiką ir paskiepytą (kreipiamės ir į mylinčius gyvūnėlius žmones ir į prieglaudėles).

Operacija, stomatito gydymas, krūvos vaistų ir vitaminų, neribotas stacionaras kainuos milžiniškus pinigus. Todėl labai prašome padėti mums gelbėjant katytę Silvutę. Reikalinga visų gerų žmonių paramą. Dėkojame tiems, kas išgirdote ir kartu su mumis prisiimate atsakomybę. Negalima gyvūno palikti skausmuose, kančiose ir patyčiose.

Katyte rūpinasi VšĮ „Rainiukas“: tel. +370 615 58898, +370 689 73782, info@rainiukas.lt