Na gerai, juk padirbus ir šiek tiek patingėti galima! O aš labai mėgstu tinginiauti kur nors patogiai įsitaisiusi – ar ant pagalvėlės, ar ant pievutės, o ypač ant Jūsų kelių arba sofutės. Na, kol kas ant sofutės ar fotelio pagulėti progos dar neturėjau, nes laikinai glaudžiuosi viso labo malkinėj, bet pagalvėlių ten turiu, tad manau, kad ant sofutės būtų kaip ant diiiiiidelės pagalvės, ne? Priimsit išbandyti?

Esu labai rami, labai ori, labai minkšta, na tokia tobula sofinė teta. Vien į mano lapces pažiūrėkit, didelės, ką? Ypač mėgstu minti ir murkti, murkti ir minti, minti ir murkti, žodžiu, pažadu kasdien akupunktūrinį masažą su meditacine muzika asmeniškai Jums, jei tik priimsite ant kelių arba ant pagalvės va šitokią meškėnę (aš tokia vidutiniškai pūkuota, bet ne ypač, persė su manim palyginus būtų tikra sesė ilgakasė). Tą mane laikančią ranką nuotraukoje sudraskiau ne aš, jei ką!

Kaip tikra save gerbianti tetulė sienom nelaipioju, vazonais nesidomiu, užuolaidas gerbiu ir pripažįstu jų teisę būti, draskykle naudojuosi saikingai, bet reguliariai, tad Jūsų mieli namai namučiai manimi atsidžiaugti negalės, kad juose apsigyvens tokia supratinga, taktiška ir, na gerai, būkim biedni, bet teisingi, tingi tetulė. Sakot, stačiai tobula naminė katė? Ačiū ačiū, komplimentus dievinu, glostymus ir pakasymus taip pat, bet reikia prisipažinti, kad ir aš turiu porą trūkumų. Visų pirma, esu kukli tylenė, tad jei svajojate apie skambų sopraną, kuris rytais Jus keltų vietoj žadintuvo reikalaudamas pusryčių, tai negalėsiu padėt – net ir labai išalkusi tik neįkyriai kniauksiu, na toks jau mano būdas.

Dar viena bėdelė ta, kad dar visai neseniai retai žmogaus ranka mane paglostydavo, tad truputuką bijausi būti imama ant rankų, bet užteks tik kruopelytės kantrybės ir nepastebėsit, kaip pati pradėsiu į glėbį įšokt, jei tik išbučiuosit už tai. Mokausi greitai ir lengvai, esu laaaabai sumani tetulė, bet įvairios išdaigos namuose vėl ne mano būdui – mėgstu tvarką ir harmoniją, tad jei seniai svajojote pagaliau savo interjerą susitvarkyti pagal katinišką feng shui, mielai pakonsultuosiu, čia aš tikra meistrė.

Nors man vos treji – ketveri meteliai, bet gatvinis gyvenimas paliko neišdildomą žymę - man trūksta viršutinių kandžių ir poros ilčių. Problemų man tai nekelia, nebent tik tiek, kad negaliu įkąsti, kai maitina tabletę nuo kirmėlių arba skiepija (abi procedūras apturėjau, prisipažinsiu, ne ypač patiko. Jei ragavot tos tabletės nuo kirmėlių, suprasit, kodėl). Valgau viską iš eilės, nors turbūt pamanėt, kad tik košę kaip tikra ciocia galiu „suniamniot“. Ot ir ne, puikiai ėdu kokybišką sausiuką ir konservus, virtą pasmulkintą paukštieną, žalią faršą, košytes su mėsa, varškę, tikrai nesu maistui išranki ar kažkokia ribotų galimybių. O per tą tarpą be dantukų galiu Jums arba Jūsų svečiams liežuvį parodyt, tik, žinoma, nepiktai.

Meilumo ir draugiškumo nestokoju, tiek žmonėms, tiek kitiems gyvūnams esu supratinga ir pakanti, tad jei jau turit katinišką ar šunišką numylėtinį, priimti mane galite drąsiai. Šiuo metu gyvenu malkinėj su trim likimo draugais – inkstų nepakankamumu sergančiu Kvazimodu ir dviem paauglėm pramuštgalvėm - trispalve Gražuole ir rainiuke Kruopyte. Kaip tikra Teta, palaikau tvarką ir ramybę šioj komunoj, bet smurto nenaudoju, o ir šiaip nemėgstu. Argi ne puiki tetulė aš? Jūsų svajonių teta? Rimtai? Jau norit? Šiltai auginsit? Mylėsit? Lepinsit? Kaip vaiku rūpinsitės? Skambinkite Alinai 8 683 40991 (gyvenu Vilniuje, bet jei labai kviesit ir lauksit, gal ir į kitą miestą sutiksiu kraustytis).

P.S: fotografuojant čia man tik šiaip šoną panižo – visus mano vidinius ir išorinius įnamius iškeldino priverstine tvarka, tad šiuo aspektu nesu pavojinga nei žmonėms, nei kitiems gyvūnams. Esu skiepyta kompleksiniu skiepu ir sterilizuota – dėl viso pikto.